ramutelp parašė:
Sveikos mamytes, gal kuri mamyte zinot kiek laika tur prait kad isikaltu dantukas? nes mum jau yra 3 dantukai bet 4 negal prasikalt gal zinot ka daryt?
Belieka tik laukt
ramutelp parašė:
Sveikos mamytes, gal kuri mamyte zinot kiek laika tur prait kad isikaltu dantukas? nes mum jau yra 3 dantukai bet 4 negal prasikalt gal zinot ka daryt?
Belieka tik laukt
mmamka parašė:
Sidlauskas
Aciu. Nes Klaipedoj buvau pas gera bet sake visa gyvenima reiks vaistus vartot tai man reik isitikint ar tikrai. Zodziu reiks tirtis ziuret kaip toliau kas vyksta...
O kur jis dirba?
riesinuke parašė:
Aciu. Nes Klaipedoj buvau pas gera bet sake visa gyvenima reiks vaistus vartot tai man reik isitikint ar tikrai. Zodziu reiks tirtis ziuret kaip toliau kas vyksta..…
Laso klinikoj, salia Kauno kliniku, ar tik ne tiroksina vartojat?
mmamka parašė:
Laso klinikoj, salia Kauno kliniku, ar tik ne tiroksina vartojat?
Aha.hipoterioze pas mane . Buvau net dasivarius iki skausmu, kol supratau kad ne persalimas cia o skydliauke,
riesinuke parašė:
Aha.hipoterioze pas mane . Buvau net dasivarius iki skausmu, kol supratau kad ne persalimas cia o skydliauke,
Tada, deja, gydymas visa gyvenima, tik dozes tiroksino kinta
fialka1234 parašė:
Bijau eksperimento sito, taciau reikia, kad tureiau irodyma, nes mano sunus pats paciausias, kaip aisku ir pas visas mamas
Tokia ir prigauta nesupras savo elgesio baisumo, o jūs ir taip žinote, taigi ar verta, rizikuoti savo kūdikio sveikata, dėl eksperimento.
Nepalikciau savo vaiko su tokia boba, pirmą kart pričiupus, užkelciau
vėją ir viso gero!
mmamka parašė:
Tada, deja, gydymas visa gyvenima, tik dozes tiroksino kinta
O as vis dar tikiuos nu gal ne... bet zinok visus simptomus nurasiau gimdymui, o cia pasirodo skydliauke kalta...
Tai dar sake daktaras kad pigmentines demes yra pussesere sios ligos.. db suprantu kodel jos mannedingsta... ech
mmamka parašė:
Pagaliau silta, dukryte apstulbusi, zalia zalia aplinkui![]()
kokia grazi dama. O batukai nekrenta? mum kazkaip neiseina su batukais
visi nukrenta nuo kojyciu, o kurie nekrenta tai dideli ir atrodo kaip klaunas
Jusia parašė:
kokia grazi dama. O batukai nekrenta? mum kazkaip neiseina su batukaisvisi nukrenta nuo kojyciu, o kurie nekrenta tai dideli ir atrodo kaip klaunas
![]()
Nea, kiek turim batu visi liux, ir patrepsi ir kojytes su batais padelioja, ir pazaidzia ir paragauja
17 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai