egle--- parašė:
Mano Adukas viska valgydavo noriai, bet pries pora savaiciu pradejo isidirbineti, tai taip pat daviau jam viena saukstuka ir mano labai dideliai nuostabai jis pasem…
Grazutis jusu vyrukas ;-)
egle--- parašė:
Mano Adukas viska valgydavo noriai, bet pries pora savaiciu pradejo isidirbineti, tai taip pat daviau jam viena saukstuka ir mano labai dideliai nuostabai jis pasem…
Grazutis jusu vyrukas ;-)
As nezinau kas viksta su mano mazaja ,jau 3 naktį is eiles prabunda ir pradeda verkti baisiai graudžiai ,šiandien ir žvakute kisau ,ir patepiau dantienas su tepaliuku ,tuomet ji ir aprimo ,bet dar ilgai kūkčiojo ...
As jaučiuos išsekusi ,neturi jėgų ,nors poto mes nuo 3 val iki 9 val ismiegam neprabude ,bet iki 3 val košmaras kažkoks ...
Kas cia dantys .. Ar dar kas....
skaja77 parašė:
As nezinau kas viksta su mano mazaja ,jau 3 naktį is eiles prabunda ir pradeda verkti baisiai graudžiai ,šiandien ir žvakute kisau ,ir patepiau dantienas su tepaliu…
Na pas mus irgi buna tokiu naktu. Pabunda verkdama. As nezinau, ar suskausta ka, ar susapnuoja..
Dar buna naktu kai pabunda, pavalgo ir miegot nenori. Va tada tai pikta bunu
modestasakunaite parašė:
mažiukei jau 11 mėn;) jau greitai 1 metukai, net nesitiki![]()
![]()
Sveikinimai bendradienei
sima_1 parašė:
Na pas mus irgi buna tokiu naktu. Pabunda verkdama. As nezinau, ar suskausta ka, ar susapnuoja..
ir jusu mergytei sveikinimai
modestasakunaite parašė:
ir jusu mergytei sveikinimai![]()
![]()
![]()
Dekuj
raimundute parašė:
Sveikos. senai buvau cia prisujungus. Dabar facebook bendrauju su Jumis, tai cia neprisijungiu![]()
kokioj grupej?
modestasakunaite parašė:
kokioj grupej?![]()
2015 kovo mamytės
raimundute parašė:
2015 kovo mamytės
as irgi esu toj grupej
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai