viktorijaa parašė:
maniskis lygiai toks pats![]()
Pas mus tas pats
viktorijaa parašė:
maniskis lygiai toks pats![]()
Pas mus tas pats
tabeliukas parašė:
taip. netinka misinukas. as pirma irgi isbandziau sita misinuka. bet kai pamaciau kad vaikas labai kankinasi kol pasitustina iskart pakeiciau HIPP misinuku ir iskar…
Buvau vaistinej, tai patare mazytei duot geruju bakteriju. Jei nepraeis iki ryto, pirksiu kita misinuka. Nors pas mane irgi durna situacija. Tai viena karta pritraukiu pieno daug, vaikas pavalgo. Kita maitinima nk nepritraukiu., tenka misinuka duot - kartais pilna porcija, o kartais keleta ml suvalgo jei neuzteko mp.
Serveria parašė:
O kodel manote kad truksta? ;/
todel kad pavalges mano pieno vaikas po 10 minuciu buna ir vel neramus...virkauna... duodu misinuko ir suvalgo ir tada jau uzmiega ... taip ir supratau kad mano pienelio jai per mazai
sirsulyte parašė:
Buvau vaistinej, tai patare mazytei duot geruju bakteriju. Jei nepraeis iki ryto, pirksiu kita misinuka. Nors pas mane irgi durna situacija. Tai viena karta pritrau…
pas mane irgi skirtingu paros laiku buna skirtingai pieno tai irgi nevisada misinuko reikia. alia kai reikia tai ir duodu. kodel taip skirtingai pieno turiu ir as nesuprantu. su pirmu vaiku man tokiu problemu nebuvo.
Gretutee28 parašė:
Klausimukas toms, kurios dėl kokių nors priežasčių turėjo komplikuotą gimdymą ir pratęsė nėštumo- gimdymo atostogų laikotarpį. Ar jį pratęsus rašyti prašymą į darbą…
nebūtina. jus turite pranešti darbdaviui, kad pratęstos gimdymo atostogos ir nueiti parašyti prašymo dėl VPA kad ir likus dienai iki gimdymo atostogu pabaigos.
Bent mano darbovietėje taip, dirbu valstybinėje įstaigoje. Nors buhalterija per SODRA mato jūsų pratęstas gimdymo atostogos, bet perspėti reikia.
Na va, aš galvojau, kad mano mažylis tikras "abžora", bet žiūriu, kad ne. dabar ypatingai daug valgo, po miego atsikėlęs iki kito miegelio valgo iš dviejų papų, bet prabudrauja apie 2val. iki kito miegelio. Dėl pilvelio diegliukų: maniškis pasiraito kol išsiperdi, išsidaro, bet be didelių verksmų, tik inkšti. aš panešioju jį, bet vaistų dar neduodam. nors turiu nusipirkusi Infacol buteliuką. Gal reikia duoti, kad kažkiek palengvinti jo tuštinimąsi... Bet kol kas nėra dar taip blogai. Naktį retai kada pasiraito.. Daug dažniau mano mažylis žagsi, tada pasiulau papulį, kad užsigertų ir lb greit praeina žagsiukas.
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai