Kobraitė parašė:
Aš jau vyšnių uogienės prisiviriau. Sūnus su tuo aparačiuku išėmė kauliukus, aš tik išviriau☺
Aš to aparačiuko neturiu, išiminėjau su šiaudeliu...
Kobraitė parašė:
Aš jau vyšnių uogienės prisiviriau. Sūnus su tuo aparačiuku išėmė kauliukus, aš tik išviriau☺
Aš to aparačiuko neturiu, išiminėjau su šiaudeliu...
Else parašė:
Oi neaišku čia su juo! Šelmiškai nusišypsojo...![]()
Palaukit, tuoj prakalbs.. Pasakys ką apie jus galvoja
Vinigreta parašė:
Palaukit, tuoj prakalbs.. Pasakys ką apie jus galvoja![]()
labas mamos, mus aplanke dantuku dygimo "malonumai", apart didelio seiletekio,visko kisimo i burna,paburkimo dantuko vietoje ir guzelio, antra diena turim temperaturos
374/37.5 atmetus 5 dalis.. ryt keliausim pas gydytoja, neramu man kad nekrenta temperatura
tikiuos cia dantukas,o ne kas rimciau :/
Kobraitė parašė:
O tai sunkios jums dienos. Lunkiu, kad kuo greičiau išsikaltų.
O as vakar parsiveziau cukinija spec saldymui buvo prisodinta, kubeliais supjausciau i saldymo maiselius ir i saldikli. Dar kalafijorus apviriau irgi jau maisiukuose ir saldikli tupi
db laukiu darze zirniu ir moliugu prisisaldyti
is uogu tj braskes, vysnes, avietes ir melynes saldziau. Uogieniu babytes saunuolytes privire
dar vysniu prigarino tai toks sirupiukas gavos, dapilsiu virinto vandenuko ir gert duosiu kai didesne bus
InVi 9 parašė:
O as vakar parsiveziau cukinija spec saldymui buvo prisodinta, kubeliais supjausciau i saldymo maiselius ir i saldikli. Dar kalafijorus apviriau irgi jau maisiukuos…
Sveikutes, daug reikalu turejom, tai seniai bebuvau cia
As ir jau galvoju apie visokias kosytes, sakykit, o kaip jei nuspresciau tiesiog per ziema laikyti saltai, ne saldiklyje darzoves, ar cia kaip nors blogiau? Saldote del patogumo ar kaip?
laimasalk parašė:
Sveikutes, daug reikalu turejom, tai seniai bebuvau ciaAs ir jau galvoju apie visokias kosytes, sakykit, o kaip jei nuspresciau tiesiog per ziema laikyti saltai…
Stovėdamos daržovės sensta, o mažiukam geriasiai kuo šviežesnės. Šaldymas - geriausias konservavimo būdas. Be to, ne visos daržovės išsilaikys visą žiemą.
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai