Vaivute parašė:
O kiek kartu jusu kleckai miega pietu miego? Ir po kiek laiko mazdaug?nes mano siaip nemiegale buvo, bet dbr kelinta diena miega tik 2 kartus iki valandos... snd…
Miega nuo pusantros iki 2 val du kartus per diena
Vaivute parašė:
O kiek kartu jusu kleckai miega pietu miego? Ir po kiek laiko mazdaug?nes mano siaip nemiegale buvo, bet dbr kelinta diena miega tik 2 kartus iki valandos... snd…
Miega nuo pusantros iki 2 val du kartus per diena
Vaivute parašė:
Miega ryte apie 10val tokį trumpą pasnauduką gal apie 20min, ir poto per pietus, bet per pietus kartais miega tik kokį pusvalandį, o kartais net porą valandų, tai keista, nes naktis visas vienodai išmiega ir be prabudimų
Karolina97 parašė:
Gal kuri numano kas čia galėtu būti per dėmes? Nemažėja,didėja.
Grybelis greiciausiai
kitur neryskeja? Ant nugaros pvz?
Karolina, dar db toliau paskaiciau, jei tikrai grybas, tai lb gali but, kad lieciant daugeja - pernesa tiesiog
Ketoconazol-rph toks sampunas yra vaistinej, juo prausiasi ir isnyksta tas grybas
aisku, jei yra galimybe, tai pas gydytoja drozkit, kad ir pas seimos
gal buvo kokiam baseine ar pirty ir pasigavo
arba gal su kokiom nekvepuojanciom darbinem aprangom dirba
Mazhiukas parašė:
Ar nebuvo jums taip kad vaikas miega miega ir verkt pradeda, verkia kokia valanda, noekas nepadeda, net papo neima... verkia, verkia, vandenuko pageriam ir vel uzmi…
Mums taip buvo kokius 4 mėn.kiekviena vakarą, tik užmigus po 30 min pradėdavo neatsimerkes verkti, bet po supimo vėl uzmigdavo.
Gintvile parašė:
Mamytės, noriu pasidalint džiaugsmu. Pagaliau mums lenda ilgai lauktas dantismamai laimės pilnos kelnės, nes jau net truputį baisoka darėsi dėl tų dantų :D…
Oi tikiu, mes laukiam ir kada tas pirmas pasirodys :/
Vaivute parašė:
Manoji miega 2x dienoj. Dabar va rytini tai apie 1.30h ir poto pietini apie 2h ir vakare jau 20h miega
Marr parašė:
Grybelis greiciausiaikitur neryskeja? Ant nugaros pvz?
Kitur nėra,apžiūrėjau,tai tik va šitam plotelį ant kaklo...
Marr parašė:
Karolina, dar db toliau paskaiciau, jei tikrai grybas, tai lb gali but, kad lieciant daugeja - pernesa tiesiogKetoconazol-rph toks sampunas yra vaistinej, juo p…
Būtent,sakė kad kai paliečia padaugėja,tai matyt ta zaraza ir bus... Ir greičiausiai nuo marškiniu bus,nes nekokios ten medžiagos jie. Varys kartu su mažiuke pas dermatologa pasižiūrės ir jį
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai