Aljana parašė:
Tai jei ne pirmas vaikelis, manau viskas ok. 40 metu jei sveika moteris, kodel ne. Tik as matau didesni minusa tokiame amziuje. Manau, kad 40 toks amzius,kai jau no…
Dar prie sito prideciau, kad ir amziaus skirtumas jau gerokai per didelis tarp tevu ir vaiku mano nuomone. O ir vaikui nelabai smagu manau. Is patirties galiu pasakyti ka teke savo akim matyti kaip tai veikia vaikus (gal ne visus, bet tikrai tas egzistuoja). Mano klaseje buvo viena mergaite, kurios tevai jau buvo gerokai vyresni. Ji antras vaikas seimoje, bet amziaus skirtumas tarp vaiku berods 15, jei ne daugiau metu. Nu ir ka jus galvojat, jai geda budavo pasakyt, kad cia jos tevai. Tevas buvo dar vyresnis (tuo metu kai mes buvom 10 klasej, jam buvo gerokai virs 60 m.), o ir i susirinkimus kai ateidavo tevai, visi klausdavo ar cia tavo mociute su tevuku. Tai patikekit manim, kaip jai reikejo ta isgyventi ir kaip ji jautesi pries kitus vaikus, kuriu tevai buvo jauni. Pvz pasigimde vaikus patys virs 20 m. NENORIU nieko izeisti, gal kad ir kitaip masto, bet pati niekada nenoreciau, kad mano tevai seneliais butu, kuriuos gali tekti ir paauglystej laidot ir aplamai, pasaulio suvokimas per daug skirtingas ir vieni kitu nesupranta. Pati niekada tokiam amziui negimdyciau. Va mano antras vaikas iki 30 m. gims ir mes jauni, sveiki ir laimingi teveliai
uzaugs vaikai ir patiem bus smagu ir mum smagu, kad nesukriose seniai esam.