ana.ana parašė:
Gal galit sarasu pasidalinti?![]()
Žinoma.
Iš tiesų tai apmaudu, nes pati tai jokių alergijų neturiu, tad būtų liūdna, kad vaikas kamuotųsi gyvenime su alergijom.
ana.ana parašė:
Gal galit sarasu pasidalinti?![]()
Žinoma.
Iš tiesų tai apmaudu, nes pati tai jokių alergijų neturiu, tad būtų liūdna, kad vaikas kamuotųsi gyvenime su alergijom.
[email protected] parašė:
Musu istorija
Vandenys nubego lapkricio 11d.23 val vakaro. Nedaug, kelios balutes, pasiskambinau…
Sveikatos didelės didelės Jums ir stiprybės, linkiu atsigauti kuo greičiau ir džiaugtis savo mažyle ? Dideliausi sveikinimai Jums
Murlyn parašė:
Aciu!![]()
Atsiradau gimdykloj 10h ryto be jokios veiklos ir 18:20h gimem![]()
Sveikinimai dideliausi
ramių naktelių ir daug pienelio
MeLiNaKia parašė:
Vakar buvom pas daktare jau su mazaja menesio laikotaip verke kaip skiepuka gavo... gaila buvo..
o musu dabar ugis 53cm ir sverem 3500g
daktare sake kad l…
Kaip smagu girdėti ?
aukit ir didėkit
brestanti parašė:
Nu va, ir as jau ne nescioji!
Viskas ivyko gana greitai, kai ziuri atgal. 3 nakties ejau i WC ir pajutau, kad va…
Ooooo kaip smagu girdėti
Dideliausi sveikinimai ir linkėjimai!!! Aukit ir stiprėkit
kiškis krūmuos parašė:
Na štai, pagaliau vėl pasipylė mažuliukų.Sveikinimai mamytėms ir mažyliams!
![]()
Mes savaitę draugaujam su dukryte, valgau kolkas viską, žinoma ligoninėje, bet ir bandelę ir šokolado gabaliuką ir jogurto...ir torto teko pora gabaliukų ir sakyčiau viskas kolkas gerai
Sveikinu naujas mamytes
Ech, o aš jau praktiškai morališkai susitaikiau, kad nešiosiu iki termino, jei ne savaitę ilgiau savo dramblytę. Visi mano skausmai dingo, miegu puikiai, vandenų norma gera, vaikas judrus, kamštis nesišalina, paruošiamų ir spazmų nėra. Žodžiu, gera pupsei pilvelyje gyventi
Supratau, kad galiu kiek noriu krutėti, kilometrus žygiuoti, o mažylei dzin
Ta proga jau perskaičiau 100 psl. Vitkausko knygos apie žindymą.
Burundukėėė parašė:
Sveikos, na ka vakar prieš miega privalgiau ananaso, siandien anksti ryte buvau net Lenkijoje ir vistiek reikalai nejuda į priekį, reiškias mano princese tvirtai įs…
O kodėl turėtų judėti, jei dar 38 sav.?
14 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai