@Nestuke@ parašė:
Oooo! Jo jo jo :))) Irgi musu situacija!
As taip ir norejau jai pasakyti, kad ne visos moterys turi galimybe 25 metus uz vy…
Kokia saunuole jus del finansu! ???
@Nestuke@ parašė:
Oooo! Jo jo jo :))) Irgi musu situacija!
As taip ir norejau jai pasakyti, kad ne visos moterys turi galimybe 25 metus uz vy…
Kokia saunuole jus del finansu! ???
Paskaitykit, nerealiai geras straipsnis
Na bent jau man... mamyste.lt/kaltes-jausmas-tapus-mama/
Merginos, noriu pirkt vežimą ir vyro mama sako, kad gal negerai, kol negimes? wtf, kas per senoviniai prietarai?♀️ Aš suprantu, kad dar visko gali būti, bet vistiek kžn, nelėksiu su vaiku ant rankų pirkt vežimo paskui?♀️???
Kara23 parašė:
Paskaitykit, nerealiai geras straipsnisNa bent jau man... mamyste.lt/kaltes-jausmas-tapus-mama/
mes susipirke viska nes kuo toliau,tuos bus sunkiau su pilvu ar juo labiau su vaiku ant ranku.
Tesalija parašė:
Paskaitai ir galvoji, kad po 20-30 m ir pacios busim anytos ar uosvienes.. ir kas pakeicia ta mastyma, del kokiu priezasciu tos moteros taip nubunka?
Num man protu nesuvokiama kaip galima brukt savo gyvenimo buna, nuomone kitam... taip tu gali ja pasakyti jeigu taves kazkas klause... bet is esmes tai man kiekvienas zmogus yra individualus ir su savo pasauleziura... tai koks mano reikalas kaip kas augina savo vaikus ir juos aukleja (apie krastutinumus nekalbu). Tai mane ziauriai erzina vat tas nesuvokimas kazkoks
As11111 parašė:
Jau daug geriau pagulejau kojas uzkelusi atleido visa. Mat neturiu laiko guleti bet matyt db teks
nepatingekit kartais pastoveti keturiom, kaip sakant suniuko pozoj, palinguoti, taip keleta min, tokioj pozoj pilvas kabo ir nespaudzia inkstu, atlaisveja ir geriau funkcionuoja
Sveikutes, nesimiega.. Sakykit ar kuriai yra stiprus skausmai tarpvietei? Lyg ir dubens kaulai ar kirksnys.. Ar raisciai kokie.. Be proto skauda vaikstant ar kai reikia lipt is lovos ar pasedejus.. Gal kuri konsultavotes su gyd apie tai? Pasiskaiciau kad yra net liga del to Simfizitas.. Dabar pergyvenu kad tai gali buti.. Ar kuri gal buvote susidurus su sia liga?
Skausmas gaktos srity? Man vienu metu buvo, vaiksciojau, lyg ten kas butu gerai ispyres
manau cia ruosiasi organizmas gimdymui. Seip siulau per daug nesigooglinti ligu, nes buna visai ne i tema ligu prisidiagnozuojama, tada bereikalinga panika prasideda, nervai gadinami. Jei kas neaisku ypac del nestumo geriau kreiptis i gydytojus :3
vaidaa_ parašė:
Sveikutes, nesimiega.. Sakykit ar kuriai yra stiprus skausmai tarpvietei? Lyg ir dubens kaulai ar kirksnys.. Ar raisciai kokie.. Be proto skauda vaikstant ar kai re…
Skauda ir ziauriai! Su pirmu nestumu lyg veliau peadejo...
Nes jau senokai turiu beda. Kai laukiaus pirmo ypatingai skaudejo pabaigoje del to ir krypuodavau kaip antis. O dabar labiausiai matyt skauda verciantis ant kito sono, primena skausma judant luziui..
Seip reiktu didele pagalve tarp koju isigrust, tasa nesijaucia taip. As daznai pabundu kojas 90°<praskietus...
na sulenkus per kelius ir viena ant pedos pastacius..
vaidaa_ parašė:
Sveikutes, nesimiega.. Sakykit ar kuriai yra stiprus skausmai tarpvietei? Lyg ir dubens kaulai ar kirksnys.. Ar raisciai kokie.. Be proto skauda vaikstant ar kai re…
Man taip nuo kokios 20 sav, jeigu ne dar anksčiau. Neseniai porai savaičių buvo aprimę, o dabar kelintą dieną vėl tas pats. Vaikščiot skauda, koją kelt, naktį verčiuosi irgi vos ne per ašaras... Daktarė ištyrė per visus galus ir sakė, kad viskas gerai, organizmas ruošiasi, keičiasi. Rekomendavo nešioti nėščiosios diržą, bet man nepasiteisino. Guodžia tik kad nebedaug liko
3 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai