Levanda88 parašė:
Sveikutes, kokias maitinimo kedutes naudojate arba planuojate pirkti?
Ir as Ikea kedute naudosiu.
Levanda88 parašė:
Upessala parašė:
Maniškė irgi taip valgo, kas valandą - dvi, ir naktį taip pat, po minutę dvi patraukia, bet svoris šį mėnesį beveik neauga. O daugiau mp jai niekaip neįsiūlysi. Ban…
Maniskej ir avizine patiko bet as duodu kur reik buski tuos dripsnius pavirti.yra bio speciali. Ir morka virta patinka?
Measka parašė:
Kaip atrodo ikea kedute?;)) labai nemazai pagiru joms esu skaicius;) bet internete kai ieskojau tai paprastos plastmadines buvo..patogu vaikui sedeti??
Erika G. parašė:
Kaip atrodo ikea kedute?;)) labai nemazai pagiru joms esu skaicius;) bet internete kai ieskojau tai paprastos plastmadines buvo..patogu vaikui sedeti??
Ji tokia su išskėstom keturiom kojom ir įdedama pripučiama pagalvėle, kurios užvalkalas skalbiamas. Turi nuimamą padėklą. Vaikui patogi, bet vietos užima. Vyresnėlis ne tik valgo joje, bet ir skaito, paišo, multikus žiuri. Iki šiol joje sėdi, nors jau virš 3 metų, tai netrukus bus detronizaciją, sodinsim ten mažiuką ?
Erika G. parašė:
Kuose jau turi gerai sedeti as nemanau kad patogu kaip taburetes atlosa.
Levanda88 parašė:
Ikea. Ji tokia ir yra - plastmasinė su įdedamu atlošu. Paprasta, bet labai patogi. Mes kadangi daug važinėjomės, tai ją dar į keliones patogu susipakuoti - kojas išėmei ir bagažinėj mažai vietos teužima. O tas įdėklas pripučiamas, tai net tvirtai nesėdinčiam vaikui tinka, nes iš šonų ir galo gaunasi paramstytas.
Mes nuo pirmagimio turim Chicco Polly. Reguliuojas aukštis ir sėdėjimo kampas. Nusiima staliukas, gali didesnis pats įlipt. Man patiko ir ilgai tarnavo, o dabar sesė naudos.
Buvom šian pas gydytoją, mažoji tik pamačius dūdas paleido. Daktarė sakė, kad jau atsimena ir blogi įspūdžiai pasivijo ją. Gavom skiepų krūvą, prisiverkė vargšiukė
mūsų gyd rekomenduoja primaitinimą nuo 5 mėn., bet tokiu atveju kaip mūsų-maitinimas išimtinai mp ir geras svorio augimas-sakė galima ir nuo 6 mėn. Matyt taip ir pradėsiu nepilnai 6mėnesiukų
Dėl sodinimo klausiau-sakė nuo 6 mėn.
9 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai