DesertRose parašė:
Man irgi niekas nekruta, iki termino 3 dienos, bet kamtis nesisalina net, skausmu nera ir isvis nieko nera, pavydu skaityt kurios pagimdo iki termino ? vis raminu s…
Lygiai taip pat jauciuos :-D
DesertRose parašė:
Man irgi niekas nekruta, iki termino 3 dienos, bet kamtis nesisalina net, skausmu nera ir isvis nieko nera, pavydu skaityt kurios pagimdo iki termino ? vis raminu s…
Lygiai taip pat jauciuos :-D
grive parašė:
O kiek priaugai per neštuma?
11 kg
roberta.l parašė:
Sveikos, aš su tokiais neaiškumais. Vakar naktį užsimaniau į tualetą tai kokias 20min prasedėjau, po lašiuką vis sisiojau. Ka baigiu nusišluostau ir vėl išbėga. Šia…
roberta.l parašė:
Sveikos, aš su tokiais neaiškumais. Vakar naktį užsimaniau į tualetą tai kokias 20min prasedėjau, po lašiuką vis sisiojau. Ka baigiu nusišluostau ir vėl išbėga. Šia…
Manau cia vandenys lasa, butinai nuvykite, kad paziuretu...
Nifentite parašė:
o pas mane kaip tik atvirksciai, vandenu daug lelius augimo stadijoje lb dideleje, 37-38 sav svere 4300, per savaite priauga apie 300 g pagal echo... nors kaklelis …
As tai kazkaip nebesiciklinu ant to vaisiaus svorio, nors sakau ir 4500, svarbu sveikas ir viskas gerai, mes jau kazkaip
ir plius, na nezinau, netikiu as , kad pas mane ji tokia dicke bus , tai baisiai tik idomu kokio svoriuko gims, pataikė echo ar visgi bus paklaida ta vadinama
Martinva parašė:
As tai kazkaip nebesiciklinu ant to vaisiaus svorio, nors sakau ir 4500, svarbu sveikas ir viskas gerai, mes jau kazkaipir plius, na nezinau, netikiu as , kad p…
aš irgi jau nebesuku galvos
O jūs aukšti su vyru?
Ryt jau bus 4 d. po temrino, vis labiau ir labiau laukiu
DesertRose parašė:
Noriu paklausti tu kurios laukia jau po termino, ar negulete i ligonine stebijimams? Kada nustatyta paskutine termino diena ( kai tures skatinti ir pan.)
Neguliu, vaikščioju į stacionarą, kas kelias dienas, seku judesius po termino
Paskutinė diena kaip suprantu, tai 10 dienų po termino, vasario 15 d. bent į kortelę pieštuku taip įrašė, jei iki tada nieko - tuomet skatinimas
Pas jus kaip reikalai nusimato?
olickaaaaa parašė:
Na man db idomu pasidare kiek cia liko patriotu is viso to didelio burio vasario 16 d termino,o gal tik as viena![]()
as planini cp turiu 16d
jei anksciau nesugalvos bus patriotas, tik tai kad ne lt gims
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2017-m-vasario-menesio-busimos-mamytes-3
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai