Niagara.. parašė:
Aha, apvalųskiltelėm (ir nuluptą) valgė nuo 6-7mėn
![]()
O gal viską maitinat gabaliukais?
Niagara.. parašė:
Aha, apvalųskiltelėm (ir nuluptą) valgė nuo 6-7mėn
![]()
snaigė3 parašė:
Ne, tik vaisius, nors kartais pasižaidžiam ir su kokiu brokoliu ar kitom daržovėm, gal ir valgytų, bet dar te pasidžiaugia košėmis, taip greit ir daug suvalgo, o kažin kiek gabaliukais suvalgytų
žodžiu mama tinginiauja dar
Niagara.. parašė:
Ne, tik vaisius, nors kartais pasižaidžiam ir su kokiu brokoliu ar kitom daržovėm, gal ir valgytų, bet dar te pasidžiaugia košėmis, taip greit ir daug suvalgo, o ka…
Gabaliukais tikrai mažiau suvalgo. Mano košes kirsdavo po 220 g, tai dabar tikrai mažiau. Ai, bet gi ne žąsis tas vaikas. Kai nori valgyti, pasako jau niam niam ir duodu kokį užkandį.
Ievula parašė:
Gabaliukais tikrai mažiau suvalgo. Mano košes kirsdavo po 220 g, tai dabar tikrai mažiau. Ai, bet gi ne žąsis tas vaikas. Kai nori valgyti, pasako jau niam niam ir …
Aš duodu košes, o žandikauliams treniruot desertus
Gerbera2 parašė:
Mes technofer bambini gerem. Dabar deja vel reikia.
Galvojau kad ne bet dabar paskaiciau kad taip receptinis vaistas . Kaip sake su pieno produktais nenaudoti nes vaistai nepasisavina tarpas turi buti mazdaug valanda laiko . O koks jusu hemoglobimas?
Ievula parašė:
Ir man aktualu. Pratinu gabaliukais valgyti. Gal kažkas irgi jau pratina ? Be košių pusryčiams - minkšti varškėtukai, minkštas varškės apkepas, omletas, daržovių pi…
As tai vaisius duodu gabaliukus o vat maista nelabai nori valgyti zaidzia dazniausiai . Is kokios mesos kukulius darot ar as nemoku na is jautienos man neskanus ? o omleta , varskietukus ant keptuves kepate ?nes dar kepto nedaviau nekuo O varskietukus viriau ar kaip jie vadinasi mes vaikai budami (eziukais vadinom ) tai nepatiko nevalge nuo kada planojate kokius blinelius kepti pvz cukiniju ar kitus ?
lunnaa parašė:
As tai vaisius duodu gabaliukus o vat maista nelabai nori valgyti zaidzia dazniausiai . Is kokios mesos kukulius darot ar as nemoku na is jautienos man neskanus ? o…
Ne, nieko kepto neduodu. Kukulius darau iš veršienos, triušienos, kalakutienos, nes jautiena jam irgi per kieta ir ne taip gerai valgo. Sudedu maltą mėsą į smulkintuvą, įmušu kiaušinį, įdedu džiūvesėlį, prieskonių (krapų, petražolių, svogūnų laiškų) ir viską susmulkinu. Tada formuoju kotletukus, dedu į garų puodą ir jie išsitroškina. Šiaip būna minkštučiai minkštučiai.
Varškėtukus (ežiukus) verdu. Pas mus šeimoje taip ir tevalgo. Jam patiko.
Omletą darydama tai nusižengiau taisyklėms ir įpyliau šiek tiek pieno. Neišbėrė, jokios reakcijos nebuvo, tai nemanau, jog alergiškas. Omletą dariau taip: išviriau brokolius ir žiedinius kopūstus, juos sutryniau, tada į juos įmušiau kiaušinį, šlakelį pieno, šiek tiek vos vos speltos miltų, visą masę sudėjau į stiklinį indą, jį įdėjau į puodą su verdančiu vandeniu (apsemti turi daugiau nei pusę) ir taip va pasigamino. Virė apie 30 min. Šita receptą pasiskolinau iš Mažylių receptai. Maniškiui labai patiko.
Bet ką daugiau ? Fantazija neneša... Galvoju dar varškės apkepą pabandyti.
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai