AistėB. parašė:
Kuria nors kankina neramiu koju sindromas? 🙂 Kaip su tuo tvarkotes? 🙂🙂
Mane gana dažnai
nu o ką čia padarysi.. Ir aš judinu
AistėB. parašė:
Kuria nors kankina neramiu koju sindromas? 🙂 Kaip su tuo tvarkotes? 🙂🙂
Mane gana dažnai
nu o ką čia padarysi.. Ir aš judinu
AistėB. parašė:
😄😄
Man irgi kartais miegot neduoda, tai vartausi, muistausi
AistėB. parašė:
😄😄
Man paryciais pradeda tirpti rankos, pajudint neuztenka, vaikstau kol praeins
marinark parašė:
Man paryciais pradeda tirpti rankos, pajudint neuztenka, vaikstau kol praeins
Uzsispaudzia kakle nervas
Pumpum parašė:
Uzsispaudzia kakle nervas![]()
Is kur zinai? Ir ka daryti, kad neuzsispaustu?
Monika94 parašė:
Tai čia kažkoks sindromas? O aš galvoju kas čia man naktimis yra, vis vartausi, kojų niekaip neisitaisau 😂 vis nepatogu, negerai, jau viską ant lovos čiužinio prade…
Taip, jis vadinamas neramiu koju sindromu, nes atrodo, kad niekur ir niekaip kojoms vietos nera
Sveikos, kaip jums su svoriu? Tolygiai auga ar šokinėja? Man paskutiniu metu taip pradėjo augti, kad jau baisu daros 🤭. Jau turiu 10,6kg priaugusi. Tikrai nevalgau kokio greito maisto, jokių kebabu, picų ar mėsainiu, nei bulkuciu, saldainiu šokolado iš vis nevalgau per nėštumą, nes netraukia. Pradejau daugiau judėti, kas vakarą einu pasivaikščioti, maždaug po 5-6km, po 18h jokio sunkaus maisto, dažniausiai salotas ir viskas. Bijau kad per likusius 2,5 mėnesio dar 10 kg neuzsiauginciau, jei ir toliau tas svoris taip man augs. Prieš nėštumą tikrai buvau gan liekna, 60kg ant 175cm. Kaip jums? Kiek jau turit +? 

Būsimos mamytės, ar kam iškilo problemų su skaudančiais rankų sanariais??? Jau keletą dienų maudžia pirštų sanarius. O ką nors sukant, gręžiant (kad ir grindų skudurą), apskritai daugiau dirbant rankomis - riešai net sutinsta ir visą laiką jaučiamas maudimas. O po nakties ir sustingimas bei sunkumas sulenkti. Ar kuriai pasireiškė tokie sanariukų pokštai? Ir ne pirmakartės mamytės, gal gali patarti, ar taip nutinka ir ar po gimdymo praeina? :)))
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai