fica parašė:
Sveikos, planuojam vaiko krikštynas, gal teko susidurti su aukomis? Kiek paliekate? Kokios sumos dabar dominuoja? Krikštysim bernardinuose. Žinau, kad nėra nustatyt…
50 🙂 mažiau nebuvo minčių. O mokėjo krikšto tėvai
fica parašė:
Sveikos, planuojam vaiko krikštynas, gal teko susidurti su aukomis? Kiek paliekate? Kokios sumos dabar dominuoja? Krikštysim bernardinuose. Žinau, kad nėra nustatyt…
50 🙂 mažiau nebuvo minčių. O mokėjo krikšto tėvai
Grupioke parašė:
Šiandien švenčiam 10 mėn. 77 cm ir 12 kg. Vis dar pagrinde mp ir bwl. Geriam omega 3 ir kartais Dvitaminą.
Grupioke parašė:
Šiandien švenčiam 10 mėn. 77 cm ir 12 kg. Vis dar pagrinde mp ir bwl. Geriam omega 3 ir kartais Dvitaminą.
Oooo, tai mes beveik vejames 😊 mano mergyte 11,5 kg, ugis irgi 77.
monamint parašė:
Ką aš čia įžeidžiau 🙂kokios jautrios kai kurios... 🤔 šiaip mano smulki, vargstam su valgymu. Sveria 8200 🙂
Nesupratau irgi kam tą vėliavėlę įklijavo jums. Faina ta mergytė jūsų, gal jus ar jūsų vyras smulkūs.
Aš jei nei mp tai irgi maisto neikiščiau
monamint parašė:
Ką aš čia įžeidžiau 🙂kokios jautrios kai kurios... 🤔 šiaip mano smulki, vargstam su valgymu. Sveria 8200 🙂
Nebutinai nevalgo del to smulki., mano kerta viska kaip turi but o vistiek, 8,400 ir 70cm
bet man visai dzin, svarbiausia kaip vaikai jauciasi ir kad sveiki, o tie cm ir kg.. dzin 🌸
Grupioke parašė:
Nesupratau irgi kam tą vėliavėlę įklijavo jums. Faina ta mergytė jūsų, gal jus ar jūsų vyras smulkūs.
Na taip, aš iš kudesniu 🙂 nors pirmoji tokio amžiaus buvo žymiai pilnesnė, o kietą maistą valgė ir valgiai. Visi skirtingi vaikai, nors aplinkybės tos pačios. Mano ir MP labai nori, aš neislaikau tu nevalgymo intervalų, gaunasi kad nepraalksta ji man, o valgyt jau būna laikas. Galvos skausmas ką čia pagaminus, ir ar nespjaus nuo pirmo kąsnio. Maistą gaminu tam kartui, tai per dieną tų kartų daug būna, nes sau vienaip, vyrui kitaip, mažei vėl kažkaip kitaip, o kitai dukrai dar kitaip 😁
gnoma parašė:
Nebutinai nevalgo del to smulki., mano kerta viska kaip turi but o vistiek, 8,400 ir 70cmbet man visai dzin, svarbiausia kaip vaikai jauciasi ir kad sveiki, o t…
Mano 71 cm. Na taip, bet norisi kad tų vitaminų susirinktų iš įvairių produktų, ne tik MP. Buvau čia prisidirbus su varškėčiais, užpakalis kaip nudegintas buvo, kitą dieną pradėjo sausėti ir luptis, vaikas labai verkė vakare, matėsi kad pilvą skauda. Varškės ilgai neduosiu (varške pirkau parduotuvėje), nuo jūsų tetos , paragus, lyg nieko nebuvo
Maniškis dabar 9 kg ir 74 cm. Visada alkanas 😁. Pamaitinu ir galvoju, kad dabar žais, o aš pavalgysiu 🤣. Žaidžia tol, kol pamato mano lėkštę. Tada atlekia rėkdamas "amam", tenka dalintis. Jis viską valgo be druskos ir cukraus, sau į tą pačią košę įdedu šiek tiek, tai tokią nuodėmę darau truputį jam duodama iš savo lėkštės. Labai noriu tylumoj ramiai pavalgyt 😊
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai