Yvette parašė:
Prasikalė pirmasis perliukas šiandien!!!matyt todėl mažoji ir buvo piktukas paskutines dvi savaites. Tai dabar Dieve padėk mano (.)(.)
![]()
Ooo sveikinam!!! 👏😍💐
Yvette parašė:
Prasikalė pirmasis perliukas šiandien!!!matyt todėl mažoji ir buvo piktukas paskutines dvi savaites. Tai dabar Dieve padėk mano (.)(.)
![]()
Ooo sveikinam!!! 👏😍💐
Yvette parašė:
![]()
Sveikinimai 😇 Kaip smagu, tie maži žmogučiai taip greit auga 😊 Ar buvo dantenos paradusiios ar patinusios? 😊
Yvette parašė:
![]()
Sveikinam , kaip smagu 🎈🎉💐
Tokie juokingi vaikuciai buna su tais pirmaisiais apatiniais 😊
robeerta parašė:
As su savo giminaites labai "tolerancijos" ismokau maitinimo klausimais. Ji is tu, kuri nemaitino visiskai savo pienu. Is karto ligonineje pm buteliukas buvo. Kai p…
Na bet nebūtinai dėl to nevalgo... Savo vyresnėlį iki metų 2mėn maitinau MP,
košytes pati prie puodų sąžiningai viriau - viską valgė mazas budamas, o dabar bernas penkeriu ir toks išrankumas maistui, kad baisu 🙈
Kisulita parašė:
Sveikinimai 😇 Kaip smagu, tie maži žmogučiai taip greit auga 😊 Ar buvo dantenos paradusiios ar patinusios? 😊
Paraudusios nebuvo, gal tik šiek tiek patinusios, bet nebaisiai...
Limango parašė:
Sveikinam , kaip smagu 🎈🎉💐
Tokie juokingi vaikuciai buna su tais pirmaisiais apatiniais 😊
Aš manau čia tiesiog toks vaikų būdas - aš pati vaikystėje nieko apart miltinių, varškės blynų ir sumuštinių nevalgiau. Pomidorą aš, brolis ir sesė valgyt pradėjom kokių 14 metų, nes iki to laiko jis buvo šlykštus 😂
Brolis bulvinius blynus valgydavo su uogiene iki kokios pirmos klasės, nes grietinė buvo šlykštu, o kečupo po šiai dienai nevalgo 🤣 o buvom visi trys maitinti mp, paskui pm ir košės naminės visokios....
Yvette su pirmuoju dantuku
Dėl nevalgymo vienokių ar kitokių produktų, mano nuomone čia yra išsip***nėjimas
Pamenu, kai su vyru pradėjau gyvent ir jis sakė jog ale "alergiškas" svogūnams ir jų nevalgo. Pagalvojau nu maža kas, bet vieną kartą taisant plovą pamiršusi tą jo "alergiją" ir smulkiai supjausčiau svogūną, morkas sutarkavau ir gerai patroškinau kad to svogūno neliko matyti. Ir ką? Vyras didžiausią lėkštę sulapnovo to plovo ir dar net pagyrė jog pirmą kartą gyvenime tokį skanų plovą valgo!
tuomet supratau jog svarbiausia jam nematyti svogūnų ir nezinoti jog jų yra patiekale, kitaip nevalgys
o ta jo bei ir dar dviejų jo brolių "alergija" svogūnams atsirado nuo jų mamytės maisto. Ir iš tikrųjų, net aš, kuriai labai patinka svogūnai, pas uošviene irgi tampu jiems "alergiška" 😂😂😂 ji visada paima didelę svogūno galvą, ją įpjauna kad gautųsi 4 gabalai ir tuomet supjausto storiausiomis juostomis. Valgant pvz kotletą, tu iš jo ištrauki didžiausią, pusiau keptą, nedakeptą svogūno gabalą, kuris užima trečdalį to kotleto, kad žinokit tikrai jog dingsta apetitas ne vien tik svogūnui bet ir tam kotletui
Typota parašė:
Yvette su pirmuoju dantuku![]()
😂😂😂 net beskaitant alergija gali atsirast 😂😂😂
Typota parašė:
Yvette su pirmuoju dantuku![]()
Bandziau isivaizduot kaip turi atrodyt kotletas su tokiais svogunais
alergija garantuota
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai