KristinaV. parašė:
Žiūriu spalį tikrai visos ankčiau čia gimdo, ar jūs kol kas tik ne vienintelė dar nešiojanti po termino![]()
Viktorija.PAV dar viena ribinė, bet ir iš jos kažkaip įtartinai tylu jau...
KristinaV. parašė:
Žiūriu spalį tikrai visos ankčiau čia gimdo, ar jūs kol kas tik ne vienintelė dar nešiojanti po termino![]()
Viktorija.PAV dar viena ribinė, bet ir iš jos kažkaip įtartinai tylu jau...
Yvette parašė:
Tokiu atveju, manau, bus suleisti antibiotikai uzbegant uz akiu, nes niekas to tyrimo jau nepadarys ir atsakymu neiesko, jei bus prasidejes gimdymas. Tad tik pajuto…
Supratau,aciu
sunu pernesiojau 5 dienas ir jutausi zymiai geriau ir buvau aktyvesne nei si nestuma
Gardi parašė:
Viktorija.PAV dar viena ribinė, bet ir iš jos kažkaip įtartinai tylu jau...![]()
Aga, šiandien jos nematyt.. gal vakar su vyru naktį nemiegojo, tai prisidarė reikalų
kajukas02 parašė:
Sveikos busimos ir esamos mamytesvisada skaitau Jusu komentarus,ir daug ka suzinau
paskutinem nestumo savaitem nusprendziau parasyti ir as. Vienas klausimeli…
Pasiskambinciau i poliklinika ir paklausciau. Nes atsakymas is labaratorijos buna per 5d. maksimum. Gal pasakys ar buvo augimas ar ne telefonu. O siaip, jei indikaciju nera - antibiotiku nelasins.
Egluuteee parašė:
Šiąnakt išgąsdinau vyrą 😂 koja sutraukė mėšlungis ir pradėjau biski šaukti kad ajajaj 😂😂 tai vyras pašoko galvojo kad gimdau 😂 ryte dar sako, nu tu ir isgasdinai sa…
Aš vakar pagasdinau, kad tuoj bijos mano skambučių telefonu. Nebuvo apie tai susimąstęs, bet dabar tikrai bijos
O su mėšlungiu man labai padėjo elementariausias dalykas - tik pradedu jausti, kad traukia, staigiai pėdą riečiu aukštyn ir iškart atleidžia. Jau kaip refleksas pasidarė, visada padeda, dėka šito patarimo, kurį kažkur čia, forume, radau, galėjau atsisakyti magnio
Gardi parašė:
Viktorija.PAV dar viena ribinė, bet ir iš jos kažkaip įtartinai tylu jau...![]()
Aha as irgi apie Viktorija pagalvojau, kad kazkaip tylu 😁
AstaGri parašė:
Pasiskambinciau i poliklinika ir paklausciau. Nes atsakymas is labaratorijos buna per 5d. maksimum. Gal pasakys ar buvo augimas ar ne telefonu. O siaip, jei indikac…
Na dienos metu taip,o nakti nieko nesuzinosi. Manau nei pirma nei paskutine tokia buciau
kajukas02 parašė:
Na dienos metu taip,o nakti nieko nesuzinosi. Manau nei pirma nei paskutine tokia buciau![]()
Tai jus pasiskambinkit koki pirmadieni. Pasakykit registratorems, kokia situacija ir jos pasiziures. O jau kai zinosit, ar buvo augimas - ramiau bus
AstaGri parašė:
Tai jus pasiskambinkit koki pirmadieni. Pasakykit registratorems, kokia situacija ir jos pasiziures. O jau kai zinosit, ar buvo augimas - ramiau bus![]()
Skambinsiu butinai,nes del atsakymo nesake daktare,kada buna atsakymai ar kazkas panasaus. Daugumai jusu matavo gimdos kaklelius kiek skaiciau,o man nieko...isejau is kabineto ir galvoju,geras,nieko nedare,nieko neziurejo...kazkaip atmestinai.
kajukas02 parašė:
Skambinsiu butinai,nes del atsakymo nesake daktare,kada buna atsakymai ar kazkas panasaus. Daugumai jusu matavo gimdos kaklelius kiek skaiciau,o man nieko...isejau …
Nebutinai atmestinai, mano daktare irgi nematavo sakė nera reikalo krapštyti, nes taip galima greit sužadinti. O kol ternimo nera kam ten lysti
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai