Tadammm parašė:
Mano laimei ne bet kelem puse 6😆
O kada vakare nueinat miegoti? Mano puse 6 visad keliasi, bet dar ir nakti kelis kart.. kaip suprantu, jusu uzmiega visai nakciai?
Tadammm parašė:
Mano laimei ne bet kelem puse 6😆
O kada vakare nueinat miegoti? Mano puse 6 visad keliasi, bet dar ir nakti kelis kart.. kaip suprantu, jusu uzmiega visai nakciai?
Norejau paklaust kaip jusu maziukai miega: ant nugarytes, soniuko ar pilvo ?
Mano pupa iki siol miegojo tik ant nugaros. Jau virs savaites rodo nora kartais miegot ant sono. O paskutines pora naktu tai kova.. Ji vis bando pati ant soniuko gult, tada persisveria ant pilvo ir tada pradeda kelt galva ir nesigauna ir tada susierzina.. Jei gerai isitaiso, tai nekrenta, bet kartais niekaip neissilaiko. Diena padedu pleduka uz nugaros, kad remtusi, bet kai nori atsiverst, tada nervuojasi, kad neina, kazkas trukdo.. Net jei idedu i lovyte miegancia, ar apsnudusia vistiek bando ant sono gult ir vel susinervina, issibudina..
Kaip jus darot?
Aggie2 parašė:
Norejau paklaust kaip jusu maziukai miega: ant nugarytes, soniuko ar pilvo ?
Mano pupa iki siol miegojo tik ant nugaros. Jau virs savaites rodo nora kartais m…
As visada guldau tai ant vieno tai ant kito sono o pats po to miega ant nugaros
Turiu problema. Pas mus mazas tarpas prie lovos tad naudojom snuzz lovyte bet dbr mano mergina ja isaugo o miegas didesnei lovytei tai max 4val ir išsiblasko nes per daug vietos... pradeda vartytis ir viskas miego jau nebereik. Kaip sumazinti erdve lovytei ? Pagalvem nenoriu apdet afdruk kas...
laukų vėjas parašė:
Pakelkit rankas kieno dar vaikai visą naktį kas pusvalandį-valandą budinėja 🤦♀️🙋♀️
🤚
Jura1 parašė:
Turiu problema. Pas mus mazas tarpas prie lovos tad naudojom snuzz lovyte bet dbr mano mergina ja isaugo o miegas didesnei lovytei tai max 4val ir išsiblasko nes pe…
Maniskis nuo 2 men apdetas pagalvem, sulankstytais ranksluostukais ir t. t. Nes tik pajunta erdve - iskart pabunda. 4 ar 5 men jau pakankamai nemazas vaikas, kad kliuti pastumtu, maniskis buna viska ismecioja net per pietu miega.
Jura1 parašė:
Turiu problema. Pas mus mazas tarpas prie lovos tad naudojom snuzz lovyte bet dbr mano mergina ja isaugo o miegas didesnei lovytei tai max 4val ir išsiblasko nes pe…
Manoji miega didelej livytej nuo 2 men. Tai is pradziu migdydavau ant pledo, ale guzta padarius, negilu, bet galvoju jai budavo jaukiau... Bet tada ne ka ir judedavo, tik aukstyn, zemyn.. O dabar jau vaikas judresnis, bet vistiek pabandyciau.
sveikos, tos, kurios maitinat tik mp, kiek kartų jūsiškiai valgo nakties metu? mano tai praktiškai kaip ie dieną valgo kas 2-3 val. Tai naktį be trijų kartų neišmiegam nė pro kur... Tik džiaugiuos, kad pavalgęs miega, neblūdinėja vaikis, tuo klausimu geras nuo pat gimimo
kad taip ir toliau, tik va valgo vis dar dažnai, gal kartais ir nevalgo, o tik (.) ieško prabudęs, paduodu ir pati miegu 🙃
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai