Zivilekkk parašė:
Jei turit, kas gyvena UK - siulyciau Cow&gate - geriausias misinys ever mano aplinkoje (zinau, kad LT ji platina, bet oficialiai pardavime nera). Nezinau ne vie…
Deja, nėra jokių galų UK. Reikės pagooglinti gal LT rasiu.ačiū
Zivilekkk parašė:
Jei turit, kas gyvena UK - siulyciau Cow&gate - geriausias misinys ever mano aplinkoje (zinau, kad LT ji platina, bet oficialiai pardavime nera). Nezinau ne vie…
Deja, nėra jokių galų UK. Reikės pagooglinti gal LT rasiu.ačiū
Siuo metu dirbam ties 3 dalykais:
1. Nutraukt naktinius maitinimus. Nuo 4 men valgydavo 1 karta, ir kiekis budavo didesnis, negu dieninis.. Po biski nuo 180ml sumazinau iki 60ml ir viena diena ryzausi mazint iki 30ml.. Tai taip ir neisbandem, nuo tos dienos jokiu naktiniu valgymu, tik kartais vandenuko pageria, kai pabunda. Jau virs savaites ✔️
2. Miegojimas visa nakti savoj lovytej. Dar visko buna, paryciais musu lovoj "atsiranda", ypac dabar, kai tetis dirba kitur ir namo tik savaitgaliais grizta.. Bet as nebeissimiegu su ja.. Anksciau ramiai miegodavo, tai man net patikdavo, o dabar tik pajauciu kartais spyrius i veida 🙈 ir irodziau sau, kad vistiek prabudineja ir su manim miegant, tai turbut abi neissimiegm..
3. Mokinu pacia uzmigt, noreciau, kad pradetu pati lovytej uzmigt, bet lovyteje pabuna tik kol linksma pries miega, o kai pavargsta, tai ant ranku. Jei ne - asaros.. Nemoku leist verti, man sirdis plysta 💔 ypac kai is kart nusiramina ant ranku.. Bet todel manau prabudineja nakti, atsiseda, verkia ir tada reik eit ramint.. O bet taciau, sianakt pirma kart is lovos man teko islipt tik 5 ryto! Nuo 3 val pabudinejo kas pusvalandi, bet paniurzgedavo, apsiversdavo ir toliau miegodavo 😍 kazkokia viltis atsirado, kad vistik moka pati grizt i mieguti 😍
Dvynukai-mergytės parašė:
Mamytės, jei duodame pm, tai kokį, ačiū.
Aš duodu Holle ekologišką ožkų pieno. Išbandžiau keletą, bet šitas visų geriausias-jokio nemalonaus cheminio kvapo, skonis labai geras (net man jis skanus
), jokių problemų su viduriukais, bėrimais ir pan.kas buvo nutikę su kitais mišinukais. Tiesiog superinis, kiek žinau mamų kurios jį davė, nė viena nieko blogo apie jį nebuvo pasakius.
giedreklaipeda parašė:
Aš duodu Holle ekologišką ožkų pieno. Išbandžiau keletą, bet šitas visų geriausias-jokio nemalonaus cheminio kvapo, skonis labai geras (net man jis skanus), jok…
O sakykite, ji galima duoti visiems vaikams? Ar tik tiems kas turi kokių alergijų ir pan.
Mamos, kurios esat susidurusios su vaiku alergijomis ar netoleravimu kazkokio maisto. Kaip atskirti kada uzpakaliukas tiesiog paraudes nuo sauskelniu, o kada jau galima itarti alergija, netoleravima? Apie raudona zieda zinau, bet kaip tai atrodo? Tik aplink isange? Labai platus? Tik raudonas, ar dar kokiu pozymiu yra? Kazkaip vis neduoda ramybes, kad mainiskiui kazkas netinka.. Prastai miega, matosi, kad pilvukas. Paryciais sunkiai bezda. Siaip jokiu aiskiu berimu nera. Buvo issausejusiu demeliu. Dabar kaip susitvarkem. Tik aplink isange ir tas uzpakalio "griovelis" raudonokas sakyciau kartais buna.
Aggie2 parašė:
Pirmasis gimtadienis atsvestas 1️⃣🎂🎉
Laikas tikrai greit prabego! Net sunku patiket, kad tokia pyple buvo!
Didziausi sveikinimai grazuolei!!! Kokia nuostabi mergyte
Man ypac patiko pirma foto, reikes ir mum su pirmais rubeliais nusifotografuot
Emamukas parašė:
Sveikos. Renkuosi tarp dvieju autokedziu. Joie spin 360 ir britax dualfix 360. Kaina skiriasi bemaz 100eur. Kokie skirtumai? Gal kuri naudojat tokia, gal analizavot…
Turim nuo vasario mėn joie spin, esu patenkinta, mergytė sėdi patogiai, naudoti irgi patogu. Pakolkas matau tik vieną minusą, kad kėdutės sukiojimo rankenėlė nepatogiai, vis nepataikau paspausti ;)
Zivilekkk parašė:
Didziausi sveikinimai grazuolei!!! Kokia nuostabi mergyteMan ypac patiko pirma foto, reikes ir mum su pirmais rubeliais nusifotografuot
![]()
Aciu 😁 as tvarkiau mazus rubelius ir radau pirma bodziuka, sunku patiket, kas tokie maziukai pries metus buvo 👶
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai