Jūs kai kurios mamos neįsižeiskit, bet... nu velniam tuos vyrus reikia taip išpopint, išlepint, kad pats net koldūnų kokių negali išsivirt grįžęs po darbo?
Po to gimus vaikui vienos bėdos, nes reikia dviem vaikais pasirūpint ir dar pačiai atsigaut po gimdymo, + vienas iš tų vaikų dar psichologiškai važiuoja ant tavęs, kaip čia tu nesusitvarkai su savo pareigom...
Nežinau, mano tėvas net nežino, kur jo apatiniai namie sudėti, viskas turi būti padėta, pakišta po nosim, tai aš tokį šeimos modelį matydama visad sakiau, kad nafik, pas mane taip nebus.
Ir kol kas nėra, tikiuosi, kad ir nebus, vyras netaps neįgaliu. Leidžiu sau patingėt, pagulinėt ir prie puodų nestovėt, kai norisi. Šiais laikais visko yra mūsų patogumui, nenubiednėjam kavinių maisto karts nuo karto pavalgydami.
Kai yra kitų, mažų vaikų, tai tada suprantu tą sukinėjimąsi prie puodų, bet ir tai rastume išeitį visa šeima, kad vyras grįžęs po darbo nerastų klykiančių alkanų vaikų ir nusibliovusios žmonos.
Diskutavot anksčiau apie geležį, tai man išrašyti irgi tie pigiausi - tardyferon. Dukart per dieną. Ačiū dievui, nieko nuo jos nesidaro, nei viduriai kietėja, nei bloguoju... pasidalinkit, kiek ir per kiek laiko pakilo hemoglobinas? Nes dėl šito labai nerimauju - geriu tabletes, kokteilius darausi, sultis spaudžiu, jautieną valgau ir nepakilo net iki 100.
Taip pat nerimą kelia dabar man autokėdutė (nu nes reikia gi problemų pasiieškoti, ką daugiau veikt per dienas?
). Ji pas mus skaitosi nuo 0 iki 13kg... nu bet bandžiau įsivaizduot, kaip ten naujagimis atrodys ir man galai nesiriša.
Kišau kombinezoną, matavau - nu labai aukštai atrodo vieta galvai, pats diržas atrodo lyg būtų kažkur ties krūtine vaikui, nu žodžiu, vaikas ten sėdės ir labai laisvai tabaluosis... gal kažkokio papildomo įdėklo reikia, nebesuprantu?.. :/