minetre parašė:
Is tikruju tai as supratau ka turejo galvoje😄 ir oati kartais galvoju, kad reiktu koki dideli iklota nesiotis. Bet tada ir kelnes jau reikia atsargines nesiotis. Ta…
Nevaikstau su kelnem,tai no problem 👌👌
minetre parašė:
Is tikruju tai as supratau ka turejo galvoje😄 ir oati kartais galvoju, kad reiktu koki dideli iklota nesiotis. Bet tada ir kelnes jau reikia atsargines nesiotis. Ta…
Nevaikstau su kelnem,tai no problem 👌👌
O aš tai truputį nesuprantu tokios baimės..🤔 Ta prasme žmonės (draugai, parduotuvėj ar kur kitur viešoj vietoj) mato, kad moteris nėščia, tai gal susivoktų, kas čia jai nutiko??? Taigi ne sisiu darot, o vandenys nubėga. Kažkaip nematau čia nieko, dėl ko turėtų būti sarmata prieš kitus...man su pirmagime vandenys šliūkštelėjo (kibiras koks) einant ligoninėj koridoriuje, visos kelnės, batai, kojinės, triusikai kiaurai šlapi, pro šalį ėjo moteris, pamatė mane stovinčią išsižergusią ir laukiančią pabaigos, nuėjo ir pakvietė gydytoją. Antrą kartą šliūkštelėjo jau būnant ant gimdymo stalo, bet irgi koks kibiras iškart, nebuvo, kad po truputį varva, tai jei būtų buvę kur viešoj vietoj, joks pampis ar įklotas man nebūtų padėjęs..☹
Eveliuuukas parašė:
Nesidekit kibiro i tase geriau daiktus i kibira vietoj rankines 😂😂😂
kad ir taip. Koks kieno reikalas 😂
Riuta parašė:
O aš tai truputį nesuprantu tokios baimės..🤔 Ta prasme žmonės (draugai, parduotuvėj ar kur kitur viešoj vietoj) mato, kad moteris nėščia, tai gal susivoktų, kas čia…
As asmeniskai nebijau. Cia naturalus dalykas. Tiesiog nepatogu kai varva per kojas,bent iki namu ar ligonines kad nuvykti uzsideti,jei varvetu po biski.
AureAure parašė:
Jus siandien buvote? As irgi buvau 😊 apie kelias buvote?
Aš vakar buvau pas daktare savo, dar pas mane laiko šiek tiek yra 😊
Irstul parašė:
kad ir taip. Koks kieno reikalas 😂
Teisingai 💯👌
Eveliuuukas parašė:
Noreciau , kad ir man su siuo nestumu nubegtu nes nezinau ka tai reiskia 😂 gal ir kvailai skamba kazinau nu , bet noreciau 😂 su dukra gimdykloj pries stumiant sprog…
Jus rimtai????? Wow !!!!!!!! Nerealu. Cia taip reta..
Terminas mano buvo vakar. Sian buvau pas savo gine, dare echo, vandenu uztenka. Kakleli maniau tikrins, bet ne. Nei karto man jo neziurejo.
Liepe penktadieni (jei nepagimdau iki to) vaziuot i klinikas i priimamaji kad apziuretu, bet as 09.09 uzsiregistravus pas Gintauta tai gydytoja sake tada labai gerai jeigu jis apziures ir sako tikriausiai guldys. As su GD (dieta).
O siaip visiskai nieko nejauciu, apart to kad daugiau pajudejus skauda strenas 🤷♀️
Pregna parašė:
Ryt terminas. Jokių paruošiamųjų.
Dar prieš 2 savaites nugarą skaudėjo ir šoną pamausdavo, o dabar nieko.
Man irgi ryt terminas
Riuta parašė:
O aš tai truputį nesuprantu tokios baimės..🤔 Ta prasme žmonės (draugai, parduotuvėj ar kur kitur viešoj vietoj) mato, kad moteris nėščia, tai gal susivoktų, kas čia…
Na nera kazin kokia ta baime, tiesiog butu nesmagu ir tiek, bet jei taip ir nutiktu, ka padarysi 🤷♀️
1 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai