Fauna-TVTB parašė:
Mamukai norėjau pasiklausti dėl maitinimo gabaliukais,
Dantenomis kramto. Duoti minkšta maista, ne kokį kietą, aštriais kampais.
Fauna-TVTB parašė:
Mamukai norėjau pasiklausti dėl maitinimo gabaliukais,
Dantenomis kramto. Duoti minkšta maista, ne kokį kietą, aštriais kampais.
Mamukai,
Turiu 4 bilietus I Eros Ramazzotti koncerta, spalio 18, Kauno zalgirio arena, as nebeinu del mazyles, todel parduodu pigiau, sedimos vietos ir geros vietos, pirkau uz 67 eur uz viena bilieta, parduociau uz 60 eur , galima ir ne visus 4 pirkti, jei reikia dvieju prasau. Gal kas norite arba jusu pazystami nori, pasiklauskite prasau, jei sudomino rasykite asmenine zinute
Merginos norejau paklaust ar duotat viduryje nakties valgyt pienuko, jau gal kokie 4 menesiai kaip nebevalgom naktim, o dabar paskutines pora savaiciu prabunda po koki 10 kartu per nakti, bet tik palieciu ir vel miega, o dabar galvoju gal karta viduryje nakties duot nors nedaug misinuko, bet bijau ir pripratint 😱🙄
ddaivulee96 parašė:
Merginos norejau paklaust ar duotat viduryje nakties valgyt pienuko, jau gal kokie 4 menesiai kaip nebevalgom naktim, o dabar paskutines pora savaiciu prabunda po k…
Mp nakti pilnu tempu valgo.
ddaivulee96 parašė:
Merginos norejau paklaust ar duotat viduryje nakties valgyt pienuko, jau gal kokie 4 menesiai kaip nebevalgom naktim, o dabar paskutines pora savaiciu prabunda po k…
2 -3 kart dar valgo misinuka nakti.o bunda dar daugiau kartu.tik kitus kartus uztenka soske duot.
ddaivulee96 parašė:
Turbut bus miego regresas? Nes pas mus ta pati situacija 🙂 tik as nesuodu valgyti jei uzmiega per 10 min.
Duttee parašė:
Turbut bus miego regresas? Nes pas mus ta pati situacija 🙂 tik as nesuodu valgyti jei uzmiega per 10 min.
Miego regresas reik eit googlint 🤔 man ne minutes nereik, uztenk paliest ar soske ar merliuka paduot ir vsio ☺️
ddaivulee96 parašė:
Miego regresas reik eit googlint 🤔 man ne minutes nereik, uztenk paliest ar soske ar merliuka paduot ir vsio ☺️
Tai tikrai tada nemanau, kad valgyt reik duot. Maniskis irgi jau senai naktim nevalgydavo ir miegodavo visa nakti, bet paskutini menesi irgi vis budineja. Kartais uztenka psglostyt, tiute paduot, bet retkarciais, kai jau isisiauteja zirst, stotis be pm neapsieinam, niekaip kitaip nebeuzmiega.
ddaivulee96 parašė:
Jei nevalgydavo, tai ir neduociau, nes tikrai pripranta. Mano valgo viena karta misinuka, bet cia jau progresas, nes mano piena zysdavo po kokius keturis kartus per nakti. Atsibunda tai dazniau, bet jei stipriai neverkia as neimu is lovytes- apkloju, paniuniuoju ir miega toliau. O jei pradeda verkti, pasupu atsisedus ant kamuolio, kitaip jam nepatinka buti supamam.
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai