AukseRg parašė:
Ačiū!!!
Šiandien skyriaus vedėjas nenudžiugino..paskaitęs mano bylą sako, rytoj nevalgyk i…
Laikykis!! Musu visu mintys ir geriausi linkejimai su tavimi!!
AukseRg parašė:
Ačiū!!!
Šiandien skyriaus vedėjas nenudžiugino..paskaitęs mano bylą sako, rytoj nevalgyk i…
Laikykis!! Musu visu mintys ir geriausi linkejimai su tavimi!!
AukseRg parašė:
Ačiū!!!
O negalima dar tiesiog palaukti?? Gal tikrai isikibo kur kamputy kur sunkiai matosi 😪🤔
mopa parašė:
Laikykis!! Musu visu mintys ir geriausi linkejimai su tavimi!!![]()
Ačiū! 😘
DianaJon parašė:
O negalima dar tiesiog palaukti?? Gal tikrai isikibo kur kamputy kur sunkiai matosi 😪🤔
Aš tai galiu palaukti..tik kažin ar daktarai lauks 😒
Nejauciu jokių skausmų...nejauciu jokių nėštumo požymių...kartais rūgštis nori kilti dažniau į WC einu, dujų daugiau..pamaudzia pilvą bet neskaudziai
AukseRg parašė:
Ačiū! 😘
Jūsų išvardinti simptomai būdingi neštumui
😊 Kad tik daktarai dar palauktu, sakytu vaziuok namo ir grįžk po dviejų savaičių
😊
AukseRg parašė:
Ačiū! 😘
Bet tai nereiskia, jog nesat nescia. O seip ir vc ir rugstis yra nestumo pozymiai. Blyn tie daktarai..😪 As tikriausiai atsisakyciau. Liepa kai turejau nesivystanti, labai gailiuosi, kad pasidaviau daktaru itakai
as net nenutuokiu is ko jie nusprende apie nesivystanti. Man patepliojo tik rudai. O prigirde vaistu ir pasibaige viskas....
DianaJon parašė:
Bet tai nereiskia, jog nesat nescia. O seip ir vc ir rugstis yra nestumo pozymiai. Blyn tie daktarai..😪 As tikriausiai atsisakyciau. Liepa kai turejau nesivystanti,…
Man pamenu kai eho darydavo krikščioniškuose pas Kraujali abu kartus pakliuvau, tai parodydavo sakydavo va jau embrionas po teumuti nyksta, arba dar kažką, bet ilgai žiūrėdavo. Bet visad po pirmo apsilankymo ateidavau po poros sav ir niekas nepaauge budavo. Tai abejoniu nekildavo
Karosiukas parašė:
Man pamenu kai eho darydavo krikščioniškuose pas Kraujali abu kartus pakliuvau, tai parodydavo sakydavo va jau embrionas po teumuti nyksta, arba dar kažką, bet ilga…
O man patepliojo, pagulde i ligonine, echo paziurejo, sako hmm nedaug paauges tikriausiai nesivystantis, jau turejo but 6ta savaite, tai dave kazkokiu tableciu po liezuviu palaikyt, valandos begy pradejau kraujuot kresuliais. Tai sakau, tikriausiai kitasyk as atsisakyciau gydymo ir ju duodamu vaistu. Buvau nuverkus tiek kad akiu nebesimate mano, o man vis ejo ir sake aj nepergyvenk butu apsigimes buves ar ka.. Nu zodziu. 🥺😪
DianaJon parašė:
O man patepliojo, pagulde i ligonine, echo paziurejo, sako hmm nedaug paauges tikriausiai nesivystantis, jau turejo but 6ta savaite, tai dave kazkokiu tableciu po l…
Tiesiog norisi keiktis skaitant tokias zinutes...
DianaJon parašė:
O man patepliojo, pagulde i ligonine, echo paziurejo, sako hmm nedaug paauges tikriausiai nesivystantis, jau turejo but 6ta savaite, tai dave kazkokiu tableciu po l…
O psichologinės pagalbos po tokių įvykių iškart neteikia? 😱
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai