Agnė M.A. parašė:
Eurokos foto. Ėmiau ta profesionalu popierių brangesni ir labai grazios nuotraukos gavos![]()
As anksciau eurokose darydavaus, bet kaip dabar su atsemimu? Ar siuncia jie?
Agnė M.A. parašė:
Eurokos foto. Ėmiau ta profesionalu popierių brangesni ir labai grazios nuotraukos gavos![]()
dijaviko parašė:
Pas mus lygiai taip pat, vis tkrina ar esu😁 bet as tai nieko ir nedarau... atsidavusi vaikucio auginimui, visa kita palauks🙂 kartais greit nueinu virtuve aptvarkau,…
Tai va aš grynai taip pat, kai užmiega tai ant greičio kažką pasidarau ką spėju, vakar puse dantų tik issivaliau, girdžiu jau kviečia 🙈
O taip norisi su vyru tiesiog TV bent pažiūrėt ramiai vakare ❤️
Ačiū atsakiusioms, kaip suprantu nėra piliulės kurią su davus miegoti pradėtų geriau 😀
Spinduliai parašė:
Sveikos merginos. Ar kuriai nors nesenai nebuvo mažyliai iš oro kaip sakoma užkimę?... Be temperatūros, be slogos. Ką darėte,kad praeitų?😊😉🙈👀
Buvo,nieko nedariau, praejo savaime. Speju gal prarekus buvo balseli
GS.12 parašė:
Sveikos, maitinu pati
ir mergyte pradėjo tuštintis žalia spalvyte su grudeliais, stengiuosi mažinti prod…
Jums reiketu ne mazinti, o visiskai atsisakyti pieno produktu, t.y. pienas, sviestas, grietine, ir kiti produktai kuriuose yra pieno, arba pieno milteliu. Tada stebekite ar geres, beja alergenai ne per viena diena pasisalina is organizmo. Nes panasu kad kazkas vaikuti alergizuoja🤔
Symphony parašė:
Tai va aš grynai taip pat, kai užmiega tai ant greičio kažką pasidarau ką spėju, vakar puse dantų tik issivaliau, girdžiu jau kviečia 🙈
Manau kad nera🤣🤣🤣 man vyras liepia duot misinio, sakau ar tu isprotejai🤣 sako pamatysi kaip gerai miegos🤣🤣 matyt jau pats pasiilgo tu vakaru kai kartu lovoj tv ziuredavom ir pan❤ musu pirmagime gerdama misini atsijungdavo vakare, tai vakarai budavo musu💞
amberiukas parašė:
galit pažiūrėt internete yra nurodytos atsiėmimo vietos
pas mus mieste trys Eurokos tai vienoje iš jų galima atsiimt
Symphony parašė:
Labai čia daug pokalbių apie vaikų uzmigdyma, bet sakykit, ar jūsų leliukai kai užmiega tai ir miega bent porą valandų? Mano užmiega gana greit, kartais ant papo, k…
O Jūs migdot lauke? Nes pvz maniske dienà namie miegotu po Max valandà, o lauke 2xpo 3h ir vakare 2
Joana86 parašė:
O Jūs migdot lauke? Nes pvz maniske dienà namie miegotu po Max valandà, o lauke 2xpo 3h ir vakare 2
Jūs tik lauke migdot?
Symphony parašė:
Labai čia daug pokalbių apie vaikų uzmigdyma, bet sakykit, ar jūsų leliukai kai užmiega tai ir miega bent porą valandų? Mano užmiega gana greit, kartais ant papo, k…
Maniškis dieną tai įvairiai miega, būna pamiega daug trumpų miegelių, kas labai vargina, būna ir ilgesnius pamiega 🙂 Bet po kelių mėnesių vargo įpratinau jį vakarais užmigti panašiu metu, tai dabar taip gerai, nes jau nuo kokios 20 val. jis jau miega iki ryto pabusdamas tik pavalgyti, tai kai paguldom vyresnėlį apie 21 valm, tai vakaras laisvas 😇 Tik dabar mažyliui nau koks mėnesis pilvuką pučia, tai nubunda paryčiais ir verkia, muistosi iki ryto, tai labai vargina 🙄
Aš irgi sau laiko negaliu skirti visiškai, apskritai sunku dukrai dieną užmigt.. pirmą mėnesį buvau šoke, kažkaip niekas nesakė, kad nebus nė kada pavalgyti ar wc pasedėti. Apie vakarus su vyru prie tv taip pat tik pasvajojam.. dbr susitaikiau, kaip yra taip, juk viskas laikina.
o kai pati nurimau, nebeieškau kaip čia nuo jos pabėgt į virtuvę, atrodo ir vaikelis ramesnis.
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai