virginijaT parašė:
Negi čia taip visoms teplioja ,nes man tai išvis netepa.Kai turėjo būti mm vienas lašas buvo rusvas ir viskas nuo to laiko
Man netepa, tik lb maudzia būna pilvelį. Papykina lengvai.
virginijaT parašė:
Negi čia taip visoms teplioja ,nes man tai išvis netepa.Kai turėjo būti mm vienas lašas buvo rusvas ir viskas nuo to laiko
Man netepa, tik lb maudzia būna pilvelį. Papykina lengvai.
Dija A. parašė:
As geriu gepretix 200mg ryte ir vakare, visiskai nieko nesijaucia, sakyciau, net padaugejo gal energijos![]()
O koks jusu prg kad net 400mg paskyre?
virginijaT parašė:
Vadinasi mums pasisekė🙈
Man su pirmu buvo nepasisekę
bet nenubaudė manęs du kartus
man ir maudzia pilvo apacia ypac vakarais... 🤔 veida siaubingai beria nors iki tol is vis neturejau spuogu...ir pilvas kazkoks ispustas 😂 su pirmu nestumu buvo viskas kitaip... iki 7savaites nezinojau jog laukiuos ir net minciu nebuvo..o dabar su antruoju nestumu atrodo net i menkiausia kuno pokyti reaguoji 😂
Sarune27 parašė:
Man su pirmu buvo nepasisekębet nenubaudė manęs du kartus
![]()
Su pirmu man ir toks pat lengvas nestumas buvo .O jau dabar galvojau bus kitaip bet nieko 😁tik truputi buvo baisu po tiek metų pastoti🙈
slynute parašė:
man ir maudzia pilvo apacia ypac vakarais... 🤔 veida siaubingai beria nors iki tol is vis neturejau spuogu...ir pilvas kazkoks ispustas 😂 su pirmu nestumu buvo visk…
Aš su pirmu iki 13savaites nežinojau ką laukiaus nes mm labai mėtydavosi😂
slynute parašė:
man ir maudzia pilvo apacia ypac vakarais... 🤔 veida siaubingai beria nors iki tol is vis neturejau spuogu...ir pilvas kazkoks ispustas 😂 su pirmu nestumu buvo visk…
Va va man prieš mėnesį buvo toks nestuminis spuogas, man tokių nebūna tik per nėštumą, tai nusistebėjau kaip čia taip gali būt ir va yra
Sveikos 🙂o kaip su mityba? Ar nepakito poreikiai ir norai? Man labai nebesinori nieko iš mėsos, visai nebenoriu kavos, ne visos arbatos tinka, ką anksciau valgydavau atrodo nieko nenoriu ypač su šviežiomis daržovėmis problema. Norisi vos ne tik kefyro su bulvėm, ko nors iš tešlos, varškės ir sriubų bet ir tai jei pavalgau kita diena atrodo fui kaip nebenoreciau tos sriubos, gerai kad bent jau vaisių dar norisi 🙂bet su maistu sunkoka man kažkaip pasidarė..o dar tik artėja 7sav.. Tai šiandien tris valandas praleidau gamindama virtinukus iškart ir į ateity 😀😀
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai