Aguona_ parašė:
Reaguoja, o kaip paprašius duoti penkis ar panašiai supranta?
Tokie mažiukai turi jau suprast tokius dalykus? 🤔
Aguona_ parašė:
Reaguoja, o kaip paprašius duoti penkis ar panašiai supranta?
Aukselyte parašė:
As vis su mazyles sloga kariauju😭 nu negaliu nezinau net ka ir bedaryti, jau savaite laiko is pradziu pirmas dienas bego kaip vandenukas, galvojau del auganciu dant…
Oj man rodos inhaliatorius musu klimate auginant vaikus yra vos ne pirmo butinumo prietaisas namie. Siuolaikiniai yra tylus, nedideli ir palyginus nebrangus. I ingaliatoriu as pilu natrio chlorido ampules, super gerai beprasidedanciai slogai pagauti arba kai vaikas serga kokiu laringitu (kai sunkios formos laringitas gerai turet ir adrenalino ampules). Tiesa esant bakteriniam susirgimui inhaliatoriu nepatartina naudoti, nes bakterijos megsta dregme ir galima pakenkt. Tokios va mano zinios uzauginus pirma vaika
Goosey parašė:
Maniske ima ploti jei mes plojame
justfriend parašė:
Maniske ima ploti jei mes plojame![]()
Mūsiškis kai sakai ačiū, duoda turima daiktą man į rankas. Kai sakau prašom, laukia kol paduosiu jam 😅
Goosey parašė:
Taip, jau pamokius parodžius turi, gal katutes dar ne visi mokės paploti patys, bet duok penkis parodžius, prunkšti ar caktelti liežuviuku atkartojant, dar žaisliukus ar ką sudėti rodant į dėžutę, viru viru košę numatyto kau, kad pelytė bėgs vandenėlio kakliuką trauks
aišku čia mes turim parodyti pamokyti, užsiimkite ir pamatysite kaip mažieji nustebins kokie gudručiai yra
reik tik pamokint juos. Va ir kaip sakė viršuje paprašius paduoti jau ir mano paduoda, ir parodžiau ko noriu kaip prašant.. Aišku jeigu neužsiimama iki tol, nereik tikėtis iškart padarys, vis rodykit ir atkartos supras ko norima
viskas jau mūsų leliukai nebe maži tokie , ateina laikas kai naujas žmogutis suprantantis aplink zuja
O šiaip labai rekomenduoju pasidomėti montesori visais principais jau, jeigu norisi savarankiško mažylio gana greit, nereiškia visus namus pritaikyti, bet aukso viduriuką radus man dabar su pirmagyme jokio vargo tame klausime, mamos pagalba namie visur
tai ir dabar mažylė su skuduriuku puikiai veidrodį iš paskos blizgina žaidimo formoj kai tvarkausi visur įtraukiu
Žodžiu pats laikas įdėti visą save su mažiukais užsiimant, kiek įdėsim per ateinančius metus, tiek turėsim
Vabaliukas. parašė:
Mūsiškis kai sakai ačiū, duoda turima daiktą man į rankas. Kai sakau prašom, laukia kol paduosiu jam 😅
Kaip miela! 😍 oj jau musu panos grubumas, nei prasau, nei aciu - viska lupt is ranku, jei netycia paimi is jos zaisliuka, kad koki plauka nuvalyt - pykciai 🙈😂
justfriend parašė:
Oj man rodos inhaliatorius musu klimate auginant vaikus yra vos ne pirmo butinumo prietaisas namie. Siuolaikiniai yra tylus, nedideli ir palyginus nebrangus. I inga…
Del inhaliatoriaus sutinku su Jumis, tik mes gyvename ne lietuvoje ir tokio mazo be garso cia nerandu☹️ Uzsisakiau is Lietuvos, bet kol ateis noriu kazkaip namu salygomis padeti
SaraRa parašė:
Kaip miela! 😍 oj jau musu panos grubumas, nei prasau, nei aciu - viska lupt is ranku, jei netycia paimi is jos zaisliuka, kad koki plauka nuvalyt - pykciai 🙈😂…
Musu panele tokia pat, jei kazka paimu is jos ranku mustis pradeda🙈😁 o ir siaip labiau megsta per zanda uzvosti nei svelniai kazka padaryti😬
Goosey parašė:
Mes penkis jau 7 men mokejome duoti o ploti "bravo" kokiu 6 men. Tik dabar paprasius, kad kazka padarytu juoktis pradeda ir nusisuka, atsibodo jau😁
Aukselyte parašė:
As vis su mazyles sloga kariauju😭 nu negaliu nezinau net ka ir bedaryti, jau savaite laiko is pradziu pirmas dienas bego kaip vandenukas, galvojau del auganciu dant…
Mums tai labai padėjo šitas elektrinis aspiratorius. Su pompyte irgi nieko neistraukdavom. Pirkdama bijojau, kad nepades, bet pasiteisino 100%. Labai greitai ir lengvai ištraukia

10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai