Ano-mis parašė:
Mano leliui irgi kietėja viduriai... bet įtariu, kad nuo mėsos. Tai dabar bandysiu neduoti ir valgyti tik daržoves, kruopas, vaisius ir žiūrėsiu ar tiesa.
Maniske dar neragavo mesos. Nezinau, kas cia jai uzklijavo 😀
Ano-mis parašė:
Mano leliui irgi kietėja viduriai... bet įtariu, kad nuo mėsos. Tai dabar bandysiu neduoti ir valgyti tik daržoves, kruopas, vaisius ir žiūrėsiu ar tiesa.
Maniske dar neragavo mesos. Nezinau, kas cia jai uzklijavo 😀
EmaEg parašė:
Ar jusu vaikuciai kai valgo kosias parodo,kad jau gana,nes maniskis kiek duosi tiek ziosis,tai net riboju nes paskui vis atsirugsta su turiniu galvoju persivalgo,o …
Mano pradeda valgyt seilinuką 🙈 ir nekreipia dėmesio į šaukštą, kai nebenori... kartais vos po kelių šaukštelių, kartais po visos normos... neįkiši daugiau
Aušrytėlė parašė:
Ar jūsų vaikiukai noriai valgo kukurūzų košę?😊Pas mus tai tragedija kažkokia. Kuom gardinate grikių dribsnius?bandysiu truputį duoti,pailsėsim nuo daržovių😊nes šnd …
As daviau mamuko kose avizine lartu su kukuruzu tai labai patiko,o va grikiu rysiu nevalge koses,dabar nupirkau mamuko tai ten miksuota tai nelabai valgo kazkas nepatinka tai pagardinau bananu biski valge paskui kita larta dejau sviesto tai per varga valge,dabar nusipirkau tyreliu slyvu dar ten kazkokiu teks skanint,kad suvalgytume ja 🙂
raikal parašė:
Vat mane irgi domintu. Nes ir maniškis atrodo suvalgytu kiek duočiau 😁 nebent kai nelabai patinka, tai tada užčiaupia lupytes ir suka galva, bet tada pvz. pagardinu…
Tai va besociai 🙂 noreciau kad spjautu ar nusisuktu,pas mane jis maliuzaa jeigu sedi ramiai tai butinai koja turi krutet arba kaka krapstyt 🙈
EmaEg parašė:
Ar jusu vaikuciai kai valgo kosias parodo,kad jau gana,nes maniskis kiek duosi tiek ziosis,tai net riboju nes paskui vis atsirugsta su turiniu galvoju persivalgo,o …
Neparodo arba aš nesuprantu, kada jau gana. Būna verkia, bet vis tiek žiojasi, kad šaukštą įkiščiau, tai supranti, kad verkia, nes nuobodu sėdėti pasidaro. O po "kieto maisto" dar visada reikia mišinio atsigerti, nes kitaip labai irzli būna.
Aušrytėlė parašė:
Ar jūsų vaikiukai noriai valgo kukurūzų košę?😊Pas mus tai tragedija kažkokia. Kuom gardinate grikių dribsnius?bandysiu truputį duoti,pailsėsim nuo daržovių😊nes šnd …
Man pačiai kukurūzų košė neskani, tad ir vaikui neduosiu. Dar manų košės nevalgau, tai pabandys nebent pas savo močiutę gal kada nors. (Kiek skaičiau, manų kruopose nėra nieko naudingo, be to nerekomenduojama vaikams, linkusiems į nutukimą)
Maniskis kai sotus tiek misinuku tiek kosem spaus lauk, ir imsten dainuot ar burbulus pust
zodziu neikisi jau kai nenores
Uztai vargstu nes labai mazai pieno begeria pradejus koses valgyt.. kiek rekomenduoja 600ml nebeisgeriam i para.. buvom pradeje nr 2 gert bet sugryzus prie nr1 lyg ji biski geriau geriam tai teks kolkas likt prie jo. Dar pastebejau kad jis atbulas pasistumia, tai manau nebedaug liko kol ismoks i prieki
nes aplink save sukinetis jei kas sidomino tai jau drasiai
itariu kilimeli teks didint plota kad ne ant plyteliu saltu..
agniete92 parašė:
Ar yra dar vaikuciu kurie atpylineja? Musu maziukas dar atpylineja, antra savaite kai valgyt pradejo galvojau gal dings atpylinejimas bet maistelis dar skystokas.
Mano atpylineja,nors ir geriam tirsta misinuka buna atpila,bet va mes valgom misijuka tik vakare pries miegiuka ir nakti iki ryto tai gaunasi apie 3-4kartus tai nakti neatpila nes nesimala,bet va buna kai koses daugiau pavalgo atsirugsta su turiniu,tai pastebejau jeigu buna skystesne kose ar persivalgo tai sttengiuosi nepermaitint ir budavo duodavau vandenelio atsigerti tai tas mums irgi atpylima isauke tai duodu po kokio gero pusvalandzio ataigerti jeigu nori,bet as jau lukiu kada pasibaigs atpylinejimai,sako buna iki metu tai kol pradeda visiskai kieta maista valgyti
Diamondmum parašė:
Kaip suminkstinti vidurius, jau daviau net slyvu sulciu, bet nepadeda. Kakoja, bet labai kietai.
Mums padeda cukinija (su žieve) + obuolys be žievės tyrele. Suveikia per 1-2 valandas
Kietėja nuo banano tai 100% maniškiui.
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai