mamazitta parašė:
As galvoju nestis kedute. Nes neisivaizduoju kaip reiktu leliuka rankose ir dar tases issinesti iki lauko. Juk jis toks traputis dar. Su pirmaja tai vyras atejo su …
Taigi sesutes isleidziant daiktus nunes, o jus leliuka nesit
mamazitta parašė:
As galvoju nestis kedute. Nes neisivaizduoju kaip reiktu leliuka rankose ir dar tases issinesti iki lauko. Juk jis toks traputis dar. Su pirmaja tai vyras atejo su …
Taigi sesutes isleidziant daiktus nunes, o jus leliuka nesit
Šilo_uoga parašė:
Pamenu kai gimdžiau, tai net nesuteikė vilčių, kad gausiu palatąbet tada buvo išvis rekordinis gimdyvių skaičius ir vyras sakė, kad girdėjo daktares koridoriuj …
As ir kai gimdziau Santaruose tai net juoktis akusere pradejo kai paklausem apie privacia palata, nes ta diena irgi leliuku skaicium tokia rekordine buvo...tai isveze mane is gimdyklos ir veziojo koridoriais, nes net dvivietes nerado 😀 tai galiausiai nuveze pas gimdyve katik po cezaro, bet delto kai tik atsilaivino po valandos dave privacia palata
tai sakyciau nuskilo. As labai noreciau ir dabar privacios, bet kita vertus jei viskas gerai ir tik dvi paras laikys tai pakentesiu ir taip, ypac gerai tu lankytoju dabar nera, nes mane labiusiai gasdintu tos delegacijos svetimu zmoniu 🙂
laurasadz parašė:
Taigi sesutes isleidziant daiktus nunes, o jus leliuka nesit![]()
Na manes pries 7m. jokios seseles neislydejo
tai neisivaizduoju kaip dabar
Gitamer parašė:
Vyras atvežė, ten apačioje leidžia pasitikt. Padėjo daiktus nusinešt ir vaiką į kėdutę įsodino.
O Klp. vis dar po viena guldo pogimdyviniam?
LadyLou parašė:
As ir kai gimdziau Santaruose tai net juoktis akusere pradejo kai paklausem apie privacia palata, nes ta diena irgi leliuku skaicium tokia rekordine buvo...tai isve…
tikrai taip, svetimi žmonės palatoje tikrai erzina. Nuo kitos mamos tai gali pasislėpt už širmosi, o aš kai gulėjau arčiau durų, tai visi, kas pas kitą mamą eidavo, praeidavo pro mano lovą, tai privatumo nulis...
LadyLou parašė:
As ir kai gimdziau Santaruose tai net juoktis akusere pradejo kai paklausem apie privacia palata, nes ta diena irgi leliuku skaicium tokia rekordine buvo...tai isve…
Pamenu ir as
ypac pamainu keitimasi, kadangi po cp gulejau, daug juk pasikeite. Miegi sau ramiai, ivirsta kalnas zmoniu, pasako pasako ir apsisuka iseina. Pirma kart pamenu issigandau
paskui toliau miegodavau
Alisute parašė:
tikrai taip, svetimi žmonės palatoje tikrai erzina. Nuo kitos mamos tai gali pasislėpt už širmosi, o aš kai gulėjau arčiau durų, tai visi, kas pas kitą mamą eidavo,…
Pritariu... as irgi džiaugiuosi,kad nera lankytoju,pliusas
as kai gimdžiau sunu,mes gavom vienviete,bet tas kelias paras mes norėjome buti tik 3: as,vyras ir musu sunus. Kad tos dienos butu vien tik musu seimos,be jokiu sveikinimu,balionu,puokščių,kalbu,sukavimu ir pan... tai cia savu nesinorejo lankytojų,apie svetimus ti net nekalbu
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai