Mamyte 30 parašė:
Ką galima naudot nuo skausmo? Dygsta prorinis dantis istinusios dantenos nei valgyt neiseina nei gerti ar kalbet ar seiles ryt na skauda nemazai
As nuo galvos skausmo ibumetina vartoju, nes parecetamolis niekad nepadeda
Mamyte 30 parašė:
Ką galima naudot nuo skausmo? Dygsta prorinis dantis istinusios dantenos nei valgyt neiseina nei gerti ar kalbet ar seiles ryt na skauda nemazai
As nuo galvos skausmo ibumetina vartoju, nes parecetamolis niekad nepadeda
Monicute1 parašė:
Labas vakarėlis, seniai bebuvau, visko tiek įvyko čiatai galvoju pasipasakosiu ir aš
![]()
As lankausi vgn, tai ten net ir po 20 sav skano kiekviena karta porai min su echo paziuri. Tai realiai 24, 28, 32 ,36 ir 40 sav
tiek papildomu echo gaunu. Nes ziuri ar vaisiaus vandenu pakankamai, ar placentai viskas ok. Tai tie echo buna minutes tokie, bet man ramiau
Vasaros mergaitė parašė:
Aš dbr sergu. Sloga milžiniška, galva kvadratinė, neatsimenu kada taip buvau peršalus. Jau mastau apie covid testą, nes prastai jaučiuosi.
O ka galima i nosi nescioms ? Nes as nuo slogos baigiu isprotet..o covid testa visada darausi, jei vos pajauciu persalimo simptomus. Izoliacija vienai dienai kol gauni ats, bet tiksliai zinai ar pavojingas kitiems esi plius atidziau gali save stebet. Ir aisku, jei tikrai covid tai uzfiksuota pgr tyrimu ir turi gp.
m.sem parašė:
Mano visi 3 vaikai gime nevirsijo 2900kg.
3sunus gime 37sav 48cm 2680kg tai va dabar 2m suejo jam sveria 11kg) jus tai mazul…
Jei visi tai grynai genai
mano vyresnelis gime 3400 ir 52 cm, tai kai mazoji 2800 ir 48 cm atrode miniatiurine
bet aisku, mazaja gimdyt buvo zymiau lengviau.. kaip sakoma pyst ir yra
o su vyresniuoju teko pavargti
Dolen parašė:
Sveikos merginos, na vat šiandien atsisveikino su manim mano didelis kolektyvas. Truputį apėmė liudeselis😢 kažkaip norisi ir atostogų bet smagu buvo eiti ir į darbą…
Neliūdėkit, man šiandien irgi paskutinė diena prieš atostogas turėjo būti darbe, o vietoje to guliu stebejime su laseline. Tai išėjimas su fanfaromis gavosi. Susigalvosime dar užimtumu😇
Sveikos,
Aš lankausi and klinikoje nėštumo priežiūrai, ten prižiūri šeimos gydytoja ir išrašo siuntimus pagal laiką kai reikia pas ginekologe. Jei norėčiau perkelti nėštumo priežiūra į vgn, kokie žingsniai? Turiu issirinkti ginekologe? Ar priskiria automatiskai? Kiek kainuoja nėštumo priežiūra vgn? Ir kaip dėl visu tyrimu, kraujo ir tt? Jie irgi juos atlieka ?
Inmap parašė:
Labas, aš irgi kamuojuosi su virusu. Gavome dovanelę iš darželio. Bet jau atrodo geriau. Gerklės skausmo arbatomis, poilsiu ir skalavimui su druska ir medetkomis ne…
Linkiu greičiau sveikti ! Aš visa savaitę biuliotenyje, tiesiog su paprastu peršalimu, niekas šiuo metu taip lengvai neatsikabina🤭
Dolen parašė:
Sveikos merginos, na vat šiandien atsisveikino su manim mano didelis kolektyvas. Truputį apėmė liudeselis😢 kažkaip norisi ir atostogų bet smagu buvo eiti ir į darbą…
Kaip as jus suprantu...nedirbu del nestumo patologiju nuo lapkricio menesio...kaip as ilgiuosi kolektyvo ir darbo, tai buvo viena is didziausiu laimiu mano - dirbti. Na dziaigiuosi, kd dar studijos liko, kzkiek patenkinu save, bet vistiek psichologiskai yra sunku...aisku priprasiu, viskas laikina ir manau kai leliukas gims, bus nebe tas galvoje. Laikykites. Skaitykit knygas, kokius nuotolinius kursus lankykit ir prabegs tas laikas. 😊
PiktasKeksas parašė:
As lankausi vgn, tai ten net ir po 20 sav skano kiekviena karta porai min su echo paziuri. Tai realiai 24, 28, 32 ,36 ir 40 savtiek papildomu echo gaunu. Nes zi…
Mano tai labai vidutine pirmoji gime, 52cm ir 3300 tai na reikejo kirpt, klause ar sportininke esu nes raumenys labai kieti, ne sakau megstu rolikus ir dvirati, tai ant tu mano zodziu ir prakirpo. Man skaudejo labiau kai siuvo, nei kai isstumt reikejo. 😁 tai man nebuvo pyst ir yra. 😁🤟
Dolen parašė:
Kaip as jum pavydziu man dar dirbti 2 men😔 o tai jau noretusi eit ilgu atostogu😃
Aurn parašė:
Sveikos,
Paskambinat i konsultacini centra, pasiulys kelias gydytojas is kuriu galima rinktis (su kitais reikia asmeniskai tartis) ir uzrasys jus vizitui. Moket i menesi 20 eur su centais. Uz juos gaunate visa prieziura, tyrimus kraujo, slapimo ir tt.
Nora92 parašė:
Kaip as jus suprantu...nedirbu del nestumo patologiju nuo lapkricio menesio...kaip as ilgiuosi kolektyvo ir darbo, tai buvo viena is didziausiu laimiu mano - dirbti…
Pyst yra buvo tik su antraja, nes ji mazute buvo
stumimas juoku darbas, 2 stumiai ir turejau rankose. Bet vis tiek lope, nes pirmojo gimdymo metu plysau ir antrojo per tas pacias siules.
Nora92 parašė:
Ma zinokit man 19sav ta skana kai dare, tai minimum pusvalandi viska matavo, ziurejo labai akylai...tai znkit nzn net ka jums is patarti....galbut paziurejo svarbia…
Temperatūros neturiu. Paracetamoli geriu, nes galvą labai skauda, tvinkcioja net visa. Paracetamolis kiek skaičiau ir daktarai sakė kad vienintelis saugus vaistas nuo skausmo.
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai