Mano visi 3 vaikai turejo skirtingas pediatres, nes keitem gyvenamas vietas ir kitos priezastys. Kaip kazkuri sake - nepatiktu, keisciau, tai va keiciau, bet is visu girdziu ta pati - neaugs svoris, gali sutrikti vystymasis. Del mazo svorio visi primaitinami nuo 4,5 men. Mano mergytei 5 men. ir 1 sav., o sveria tik 5,6 kg
gime 3,6. Jei svertu pakankamai, tikrai neskubeciau, ne anksciau 6 men. primaitinima pradeciau. Bet musu atveju kaskart ta pati istorija - ivedam misinuka arba darzoves. O as nelabai noriu pradet misinukais primaitint 4-5 men. vaika, kai vaikas judrus, laimingas, bet kazkas uz mane sprendzia, kad pieno nepakanka arba jis kazkoks blogas. Tai pradzia primaitinimo gerai sekesi, net ir cia pasisakius buvau, po savaites maniske jau ~100g suvalgydavo darzovienes ir skaniai. Dar koki vaisiu iterpdavau. Na ir po paskutinio vizito gydytoja primygtinai rekomendavo ivest kruopas ryte ir vakare, darzoves pietums, mesa nuo 6 men. Pradejau ivedinet 2 maitinima - pusryciams kruopas dar. Nelabai patinka, bet kruopos svorio augimui butinos... pamaisau su tuo, kas patinka, moliugu, obuoliu.. na ir ka, vienakart avizine kosyte sumaisiau su isgarintu trintu obuoliu, suvalge netoli 100g ir po valandos apsiveme
ir taip kokius 6-7 kartus is eiles ta diena. Dabar tik pamato mane su dubeneliu, urzgia iskart, stumia. Kazkokia trauma vaikui. Zodziu, as jauciuosi toj kitoj barikadu pusej, kur bunu pasiepiama del per ankstyvo primaitinimo
arba del nenoro ivedinet misinio 5 men. vaikui
kuri irgi reikia tinkama atrinkti... labai noreciau, kad man nereiktu taip anksti vaiko primaitint
kraujo tyrimus irgi atliko, geri.
Zodziu, nezinau, ka as cia norejau pasakyt visa sita paklode prirasius, turbut pasiguost ir likimo draugiu atrast
nes atrodo, kad mano vieninteles vaikas svorio nepriauga
pirmagimis mano beje kudena iki siol, o antras apetitu nesiskundzia, tai ir sveria normaliai. Gal tiesiog tokie genai.
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus