Dionėja parašė:
Vienintelis gražus dalykas yra pilvukas lendantis, bet plaukai ataugę, nušiurę, oda išblyškus, savijauta kaip lavono.
Plaukus galite susitvarkyti. Ar tikite prietarais?
Dionėja parašė:
Vienintelis gražus dalykas yra pilvukas lendantis, bet plaukai ataugę, nušiurę, oda išblyškus, savijauta kaip lavono.
aurelijona parašė:
Tikrai idomu ar tikite kokiais prietarais... Jei atvirai, as su pirmais nėštumais, vengiau dazyti ir kirpti plaukus. Dabar darau viską, kad jausciausi gerai, atrody…
Netikiu ir neapkraunu savęs nereikslingais galvos skausmais. Dažiausi ir kirpausi plaukus balandžio pradžioj, nagus irgi tvarkiausi prieš velykas. Nors sako nelaiko gelis, kai hormonai keičiasi, bet man kuo puikiausiai, tai čia gal irgi koks mitas😃
Ginekologės klausiau tai sakė gyvent įprastai, kas sportavo gali sportuoti ir šiaip kažkokių ribojimų nėra. Gyventi įprastai. Aišku išskyrus tuos atvejus, kai yra kažkokios rizikos. Tad manau ne tas laikas kai neštukės vaikščiojo apleidusios save, kad tik nepakenkti dėl neaiškių priežasčių, šis laikas yra gražus, todėl ir pačios turim atrodyti ir jaustis gerai.
Rigi parašė:
Bijau dažyt. Bet paskaičiau kad visos dažot, manau ir aš šiandien nusidažysiu🥳
nepoli parašė:
Netikiu ir neapkraunu savęs nereikslingais galvos skausmais. Dažiausi ir kirpausi plaukus balandžio pradžioj, nagus irgi tvarkiausi prieš velykas. Nors sako nelaiko…
Del nagu tai tikrai me mitas 😊 dirbu su nagais ir turejau nestuke, pries nestuma nagai laike, kai pastojo ziauriai greit atsokinedavo, luzdavo ir pan. Tai pasidomejau ir pasirodo hormonai ☺️ man paciai sutrike jau yra, gan greit atsoka, bet as lakavima darausi sau 😊
Bandel parašė:
Del nagu tai tikrai me mitas 😊 dirbu su nagais ir turejau nestuke, pries nestuma nagai laike, kai pastojo ziauriai greit atsokinedavo, luzdavo ir pan. Tai pasidomej…
Na manau čia kaip kam, dariausi tiek su pirmu vaiku priauginimus, tiek dabar, nors nagai atrodo silpo, plaukai slinko bet lakavimas/priauginimas atlaikydavo nerealiai gerai.
Bandel parašė:
Del nagu tai tikrai me mitas 😊 dirbu su nagais ir turejau nestuke, pries nestuma nagai laike, kai pastojo ziauriai greit atsokinedavo, luzdavo ir pan. Tai pasidomej…
Matyt kaip kam. Aš jokio skirtumo nepastebiu dėl nagų išbuvimo. Tik kad lėčiau auga dabar. Seniau kas tris sav darydavaus, dabar žiūriu, kad keturias išbūčiau, nes nedidelis nuaugimas.
Dionėja parašė:
Matyt kaip kam. Aš jokio skirtumo nepastebiu dėl nagų išbuvimo. Tik kad lėčiau auga dabar. Seniau kas tris sav darydavaus, dabar žiūriu, kad keturias išbūčiau, nes …
Tai as neakcentuoju, kad visom iseiles 😊 bet yra tokiu variantu, kai hormonai pakisa koja ☺️
Dionėja parašė:
Matyt kaip kam. Aš jokio skirtumo nepastebiu dėl nagų išbuvimo. Tik kad lėčiau auga dabar. Seniau kas tris sav darydavaus, dabar žiūriu, kad keturias išbūčiau, nes …
as nagu nedarau, bet pastebejau, kad kaip tik nagai auga kaip ant mieliu
nespeju ir kirpti
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai