Linaona parašė:
Labai neprofesionalus gydytojos elgesys. Manau, nei čia pilvukas, nei čia pieno trūksta. Pati gi sakot, vaikutis pavalgė, užmigo, ir tada jį prižadino. Argi čia ne …
Ačiū labai 🙏 Kažkaip labai jautriai reaguoju aš į tokius komentarus dėl pieno trūkumo, ypač kai man atrodo, kad tikrai jo sočiai 🙂 dar daktarė atrodo, kaip jos nepaklausysi 🙃
Svorio dabar nežinom, greičiausiai gale pirmo mėnesio tik sversimės, nes dabar pas mus namie lankosi daktarai, neturim svarstyklių tinkamų namie, gal reikėtų įsigyti? 😀 sisioja daug, su kakučiais tai įdomiai, atrodo sunkiai išsiperdžia, steni kol pakakoja, bet pakakoja vis tiek 😊 duodam espumizano, masazuojam, nesiojam ant pilvuko, kazkiek padeda atrodo 😊 dėl įdavimo kartais abejoju atrodo irgi, nes pasaitėlis trumpokas, dažnai pameta mažius, atrodo ir pavargsta net traukti, daktarė sakė dar palaukti, tai laukiam 😶 kaip pienuką traukia jaučiu, maitinam kas porą valandų dieną, naktį kas tris žadinu jei nesikelia pats, bet retai duoda pamiegoti man ilgiau 😀

Planuok…