gintaremaj parašė:
Man jau viskas pasitraukiau is jusu grupes
Stiprybes
Zodziais nepasakysiu ir nepaguosiu Kaip liudna , bet Kaip mano mociute sakydavo niekas nevyksta be priezasties , matyt taip turejo ivykti, apkabinu
gintaremaj parašė:
Stiprybes
Zodziais nepasakysiu ir nepaguosiu Kaip liudna , bet Kaip mano mociute sakydavo niekas nevyksta be priezasties , matyt taip turejo ivykti, apkabinu
Vikuzka parašė:
StiprybesZodziais nepasakysiu ir nepaguosiu Kaip liudna , bet Kaip mano mociute sakydavo niekas nevyksta be priezasties , matyt taip turejo ivykti, apkabinu
Butent
Vikuzka parašė:
StiprybesZodziais nepasakysiu ir nepaguosiu Kaip liudna , bet Kaip mano mociute sakydavo niekas nevyksta be priezasties , matyt taip turejo ivykti, apkabinu
Butent
gintaremaj parašė:
Uzjauciu...Stiprybės Jums!
Smalsuolė2021 parašė:
Labutis !!!
daktare patvirtino nestuma dar pries pat kaledas( testai buvo teigiami tai norejau…
Aš nuejau 9 sav ir keliu dienų (ne Lietuvoje) iš karto užvedė knygelę pridarė krūvą appointment (suskaičiavau iš viso 16!!!!????!!) sakė nori tikrinti kas 4 savaites kaip viskas vyksta, o veliau (nepamenu nuo kurios savaites) kas savaite....Bet 16 appointment + vienas su genetikais... man atrodo mistika🤦🏼♀️
Lietuvoje turejau gal 7 per visa laiką!🤦🏼♀️🤦🏼♀️ iš kuriu vienas buvo jau gimdant🤣
Purifa33 parašė:
Aš nuejau 9 sav ir keliu dienų (ne Lietuvoje) iš karto užvedė knygelę pridarė krūvą appointment (suskaičiavau iš viso 16!!!!????!!) sakė nori tikrinti kas 4 savaite…
Nzn kur lanketes lietuvoj kad taip nepriziurejo. Visus kartus kas 3-4sav vizitai, kraujas, slapimas kas antra karta kartais kiekviena vizita. Nuo 30sav kas dvi savaites, jei reik ir kas savaite stebi. Echoskopai kas antra arba kiekviena vizita. Matavimus visus irgi padaro kas karta. Ir cia pacioj sudiniausioj poliklinikoj. Tiek pries 10 metu tiek pries 3 taip buvo.
gintaremaj parašė:
Užjaučiu, labai gaila 💔 laikykitės, matyt gamta geriau žino. Bet vistiek labai gaila, labai ir aš to bijau. Kiek savaičių buvo jei ne paslaptis? 😔
Purifa33 parašė:
Aš nuejau 9 sav ir keliu dienų (ne Lietuvoje) iš karto užvedė knygelę pridarė krūvą appointment (suskaičiavau iš viso 16!!!!????!!) sakė nori tikrinti kas 4 savaite…
Kokioj jus dalyje? As Airijoje, tai cia nei tyrimus kokius daro, nei nesciosios korteles neuzveda, nieko, kol nesueina 12sav... Tai as papildomai privaciai apsilankiau pas ginekologe lietuve 🙂 o ji iskart ir echo padare, ir sirdute parode, kaip plaka ir pan 🙂
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai