Alnija parašė:
Labutis, ar yra planuojamčių grįžti į darbus kai vaikui bus 16 mėn?
Planuoju gal net nuo metų ir 3 mėn.😀😀😀 Kadangi dar nebus rugsėjo, tai reiks imti privatų...
Alnija parašė:
Planuoju gal net nuo metų ir 3 mėn.😀😀😀 Kadangi dar nebus rugsėjo, tai reiks imti privatų...
Alnija parašė:
Kai vaikui sueis 16 mėn taip į darbus grįšiu nes 17-18 mėn tėtis bus su vaiku, o po to kadangi kol kas darželio panašu negausim, darbe imsiu vpa iki 24mėn, tai iki rugsėjo planuoju pabūt namie, o nuo rugsėjo jei vis dar negausim darželio tai planas privatus ir laukt kol gausim valstybinį
Alnija parašė:
Laba diena, mes į privatų darželį eisime nuo 16mėn., o nuo rugsėjo tikėsimes gauti vietą valstybiniame
Alnija parašė:
Aš taip pat grįžtu į darbus nuo 16men.
Gavom darželį, tai bandysime grįžti į darbus
Alnija parašė:
Laba, aš planuoju į darbą grįžti, vyras bus pora mėnėsių su mažaja, o aš paskui atostogų eisiu, už poros men, nes esu sukaupus kaip tik 2mėn. O rugsėjį į daržiuką
Lixen parašė:
Aš taip pat grįžtu į darbus nuo 16men.
Gavom darželį, tai bandysime grįžti į darbus![]()
O iškur esate, kad jau žinote kad gavote darželį?
Sveikos, ar jūsų vaikai domisi žaislais, moka su jais žaisti? Ar kai vartot knygutes moka parodyti kur yra tarkim višta, paršiukas, medis.. ? Ar daug laiko turit užsiimti su vaiku ? Prašau pasidalinkite aš šiek tiek sunerimusi , nes maniškis nelabai žaidžia su žaislais, neparodo kur yra tas ir anas, labai dažnai ištinka pykčio priepoliai, jau skaitinėjuos autizmo požymius, visai baigiu išprotėti jau...🙈🙈 Su kitais vaikais retai susitinkam, bet atrodo kai susitinkam domisi jais, nori su jais būti ir pan...
mergyte21 parašė:
Sveikos, ar jūsų vaikai domisi žaislais, moka su jais žaisti? Ar kai vartot knygutes moka parodyti kur yra tarkim višta, paršiukas, medis.. ? Ar daug laiko turit už…
Labas. Iš žaislų moka sudėti bokštą su tom baronkom, pagal formas į kibirėlį dėti žaislus ir lėlei "am" duoti, visa kitka nelabai domina😄Vis dar nesupranta vienos dalies pūzlių (kur su tokiu pypsiku), tai kolkas ir nekišu. Moka magnetukus ant lentos dėt, bet ir per daug nesidomi. Manau, kad pas tokius mažiukus dar prastas susikaupimas tiesiog, gali išlaikyti tik trumpą laiką. Paveiksliukų irgi nerodo, kai paklausi kur kas. Užsimerkus visas kates bet kur gali parodyt ir avis, bet jei klausi kur šuo/kiaulė/karvė - rodys į katę😄😄 Taip pat dar negali parodyt nei kur akytės, nei kur nosis, nei kur ausys ir pan. Mokomės, bet ir kolkas nelabai🤷♀️ Manau, kad viskas gerai su jūsų vaiku, gal karštas charakteris tiesiog. As bandau kuo mažiau apie autizmą jau skaityti, nes irgi vienu metu ėjau iš proto visiškai
Deimis parašė:
Labas. Iš žaislų moka sudėti bokštą su tom baronkom, pagal formas į kibirėlį dėti žaislus ir lėlei "am" duoti, visa kitka nelabai domina😄Vis dar nesupranta vienos d…
Na maniškis visai žaislais nesidomi, geriau stalčius krausto lauk, daigtus mėto.. Šiaip moka pasakyti musu suniuko varda, rodo i ji. Moka ir mociutes suniuko varda.. Rodo ate ate, duoda labas, duoda penkis , ploja.. Bet kiti dalykai neramina tikrai, o kai dar visur info pilna internete tai atrodo viska vaikui pritaikai ir pamirsti tuos igudzius kuriuos moka.. Pvz lauke labai mums sunkiai, nelabai vaiksto o tsg stovi ir grozisi vaizdais paeina kelis zingsnius ir vel sustoja vel grozisi😃 Tai nezinau pasivaikscioti lauke sunkiai irgi mums sekasi, nes visada vietoje beveik😔