aniga00 parašė:
Aš pusantrų metų dirbau paromis. Dabar kuris laikas dirbu pamainomis. Dar turiu antra darbą, reikia kažkaip susimažinti 🤦♀️🙈
Gal per daug tada pavargstat 😒reiktu mazinti tempus...
aniga00 parašė:
Aš pusantrų metų dirbau paromis. Dabar kuris laikas dirbu pamainomis. Dar turiu antra darbą, reikia kažkaip susimažinti 🤦♀️🙈
Gal per daug tada pavargstat 😒reiktu mazinti tempus...
aniga00 parašė:
Ar yra dirbančių naktimis?
Man buna kartais naktinė , į mėnesį ar kas 2 mėnesius kartas.tai aš prašysiu, kad jos nedėtu
Amber96 parašė:
Sveikos merginos 😊 jungiuosi i grupę, po 9 mėn bandymų išvydom NT dvi juosteles. Prašau patarkit ką dabar daryti, registruotis pas šeimos daktarės ar registruotis p…
Aš tai paskambinau į savo kliniką, pasakiau, kad reikia siuntimo ir registruokite pas gine, dakatarė po kelių dienų paskambino, paklause kodėl reikia siuntimo ir viskas
NOSKE parašė:
Labutis,truputi pasimeciau,gal jus zinote 😅 skaiciuojant nuo pirmos mm dienos man rytoj 6 sav,bet skaiciuojant nuo ov dienos 3 sav ,pas gine 21 d,pagal mane bus 4 …
Niekas neskaičiuoja nuo OV,tik nuo mm dienos,jai bus pilnos 6 sav,manau tikrai jau kažką matys.
Airin parašė:
Gavau siuntima pas gine, tik nestumo patvirtinimui, gausis kad jau 9+ sav bus pas mane, normalu cia? ar jau per velokai? Nes noretus kuo greiciau suzinot kad viskas…
Viskas čia normalu,aš irgi tik 25d einu pas gine pasižiūrėti kaip auga. Patikekėkite jai kas būtų negerai jaustumete ar kraujuoti pradėtumete. Kantrybės 😉 seip geriau jau būna kai vėliau eini,daugiau gali pasižiūrėti ir iki 13 sav vizito ne taip ilgai laukti reikia😂😂😂
NOSKE parašė:
Labutis,truputi pasimeciau,gal jus zinote 😅 skaiciuojant nuo pirmos mm dienos man rytoj 6 sav,bet skaiciuojant nuo ov dienos 3 sav ,pas gine 21 d,pagal mane bus 4 …
Va va as taapti norejau pasakyti merginoms tai buvau ne itin maloniai suprasta.
Dabarbesu pas gine o situacija kaip pas jus, tai greit ir parasysiu ka mate ar nemate ar sakė gine. 😏
Gracia parašė:
Aš tai paskambinau į savo kliniką, pasakiau, kad reikia siuntimo ir registruokite pas gine, dakatarė po kelių dienų paskambino, paklause kodėl reikia siuntimo ir vi…
Ačiū 😊
Sveikos, dariausi keletą testų, abu teigiami, HCG virš 3000, dariau kai buvo 4, 5 sav, pagal skaičiuoklę, požymių visokių netrūksta, mm nėra, tai turbūt jungiuosi prie jūsų 🙈 kitą savaitę pas gydytoją, bet gal turėsit kokių patarimų.
Visai nebegaliu valgyt, nuo visko bloga, nevemiu, bet viduj baisus negerumas, pučia pilvą, kyla rūgštys, atrodo žiauriai noriu valgyt, bet šiaip ne taip, tik kažką labai mažai galiu suvalgyt ir dėl to nuolat blogai jaučiuosi.. Gal kam teko susidurti, kaip save gelbėjat?
ernesta12407 parašė:
Nuo 2023 sausio 1 d. Pakaks 6 mėn stažo
Jūs rimtai?? Nemačiau niekur tokio žadamo įstatymo🙈 kad gautai nėštumo ir gimdymo atostogų metu pinigėlius ir vaiko priežiūros 2 metus, užteks tik 6 mėn stažo??
atevii1 parašė:
Sveikos, dariausi keletą testų, abu teigiami, HCG virš 3000, dariau kai buvo 4, 5 sav, pagal skaičiuoklę, požymių visokių netrūksta, mm nėra, tai turbūt jungiuosi p…
Labutis, man tas pats paskutiniu metu, nevemiu bet toks šleikštulys pastovus🙈 gelbsti becukriai ledinukai ir Birutės mineralinis😄
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai