Kamile.Ju parašė:
Kaip suprast kankinti? 🫣
Turbūt mankštinti 😁
Kamile.Ju parašė:
Kaip suprast kankinti? 🫣
Turbūt mankštinti 😁
Masažuoti laikyti ant grindu, stebėti ka gaunasi padaryti ko ne . Pas mane maža užmeta koja ir greit atsiranda ant pilvo , tai sakė kai nori persivers palaikyti ant šono nes turi išmokti ranka remtis . Mankšta dažniau daryti ne viena kart į diena kai gaunasi ir mankštini.Kamile.Ju parašė:
Kaip suprast kankinti? 🫣
Laba diena, mamytės. Aš turiu klausimą apie autokėdutes. Pasidalinkite, prašau, patirtimi, ar dar patogu Jūsų vaikučiams leliukų kėdutėse - mūsiškė stokke nuo gimimo, bet, rodos, jau jai nebepatogu joje.. Ar Jūsų mažyliai dar pirmose kėdutėse, ar jau persodinote į didesnes?
SanGai parašė:
Laba diena, mamytės. Aš turiu klausimą apie autokėdutes. Pasidalinkite, prašau, patirtimi, ar dar patogu Jūsų vaikučiams leliukų kėdutėse - mūsiškė stokke nuo gimim…
Nuo 5 mėn jau tikrai buvom perėję į didesnę (0-18kg). Viskas juk nuo vaiko dydžio priklauso, smulkesni kūdikiai iki metų kūdikiškose gali atvažinėti, o didesni jau ties 4-5 mėn būna išauga kartais 🫣😀
Katama parašė:
Maniškis irgi dabar (6 mėn 20 d.) ant pilvo ilgai neišbūna, nors atsistumti rankomis moka, bet rankos greit pavargsta, ant jų laikytis nebenori, tada taip pat tiesi…
Kaip jums sekasi ?
Karinaaa27 parašė:
Kaip jums sekasi ?
Mankštinamės namie ir kartą per savaitę privačiai pas kinezę nueinam kad pažiūrėtų progresą. Silpna pečių juosta, tad nenoriai remiasi rankutėmis, skečia jas į šonus ir "skrenda". Bandom stiprint
Labas🌹 na ką,prasirgom ,,tridiene" kažkoks siaubas,aukšta tempo visas 3dienas...bet dabar viskas super
domina gal kokias gertuves jau bandot ir pasiteisino? Mano mažius pripažįsta tik krutinę,nei čiulptuko nei buteliuko neima. Pradėjus primaitinimą norisi ir,kad vandenuką po truputi gertų🤔 turim kelias paprastas,bet nelabai patinka ir jos😁
Hope12 parašė:
Labas🌹 na ką,prasirgom ,,tridiene" kažkoks siaubas,aukšta tempo visas 3dienas...bet dabar viskas superdomina gal kokias gertuves jau bandot ir pasiteisino? Mano…
Mano merginai nei vienas vandens buteliukas dar neįkandamas, todėl daviau iš paprasčiausios stiklines, kur mes geriame, ir labai patiko. Valgant košytę duodu atsigert kokius du kartus,tai labai noriai geria, o iš vaikiškų tik kramto, nes nesupranta kad reikia traukti😊
Geltona lelija parašė:
Mano merginai nei vienas vandens buteliukas dar neįkandamas, todėl daviau iš paprasčiausios stiklines, kur mes geriame, ir labai patiko. Valgant košytę duodu atsige…
Reiks ir man pabandyt iš puodelio😁👌
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai