Cavy parašė:
Valstybinis apie 100e mėnesiui, aišku gal nuo rajono skiriasi. Pas mus susirinkimo dar nebuvo, bet keletą žinau tai mažiukai, iki pusantrų, grupė 1-3m. Tai manoji j…
Apie 70 eurų. Maniškis eis į 2-3 metų grupę, dauguma bus jau vyresni
Cavy parašė:
Valstybinis apie 100e mėnesiui, aišku gal nuo rajono skiriasi. Pas mus susirinkimo dar nebuvo, bet keletą žinau tai mažiukai, iki pusantrų, grupė 1-3m. Tai manoji j…
Apie 70 eurų. Maniškis eis į 2-3 metų grupę, dauguma bus jau vyresni
smile_iuke parašė:
Kiek jus mokesite uz darzeli Lietuvoj.
Uzrasiau savo vaika. 2 dienas per savaite eit i darzeli. Tai man iseina uz menesi …
Mes privačiame, tai 260 € + maitinimas apie 140 €. Na, dar pora būrelių papildomai, tai dar + 100 €.
Oksana D. parašė:
Mes privačiam 390 eur už viską, įskaičiuojant maitinimądėl būrelių kol kas dar nežinau. Matysiu eigoje, ar reikia vaikui dar. Gal pradžioj užteks darželio veikl…
Tai mažoji būrelių kol kas ir nelankys, tik nuo 3 m. jie.
Kadushke parašė:
Kokios jūsų nuotaikos artėjant rugsejo 1ajai? T.y. tų mamyčių, kurių vaikai pradės lankyti darželį. Ar labai jaudinatės? Dėl ko labiausiai stresuojat? Jei iš vis st…
Aš tai jaudinuosi dėl vienintelio dalyko - alergijų suvaldymo darželyje🙈 Kadangi alergijos labai stiprios reakcijos ir yra įmanoma anafilaksija (nebūtinai, bet nežinom), tai jau matau, kokioj paranojoj gyvensiu ir kaip širdis į kulnus risis kaskart sulaukus darželio skambučio. Epipen turės, antihistamininius vaistus turės, bet reik spėt sureaguot, pamatyt ir tt. Tai man dėl to labai labai baisu. Visa kita - dzindzilin. Na aišku, ligų bijau, bet žinau,kad ve to niekaip. Tik prisideda papildomas nerimas,nes laukiuosi. Tai vaikui sergant reikės man kažkaip pasisaugot, kad neužsikrėst. Tad bijau tų visų enterovirusų ir panašių. Labai viliuos,kad pavyks išvengti, kol mažylė dar tokia mažiukė.
O visokios adaptacijos ir tt, nesuku galvos. Bet jei nebūtų alergijų klausimo, matyt baisu būtų ir daug visko prisigalvočiau. Puoduko reikalai puikiai - pampį dedam tik nakčiai, bet darželyje, aišku, gali būti atkritimas ar šiaip daugiau avarijų. Bet čia menkniekis, manau 🌸
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai