2024.01.27 23:52 (prieš 2 m.)
Cavy parašė:
Ramiai pasibūkit ir atsipalaiduokit, šiandien gero koncerto ☺️👍
Visoms turbūt užeina abejonių, nervų ir nežinomybės tarpsniai. Aš irgi ne išimtis.…
O mes be jokių močiučių ir senelių, nes iš vyro puses nėra, o iš mano senelė vtik ir tai užsienį... Na gerai dar kad dukra turiu 12 metų mano auklė pabūna 🙈 bet tikrai niekad neverciu aš prieš kai vis kiša vyresnėms globoti, kai nori tai ir pažaidžia pabūna kartu . Bet dar laikaus, darbą irgi jau pradedu prisimint rašiau užvažiuosiu kavos nes pasiilgau
o taip labai sunku kai trūksta miego tada ir palaužti ir viskas darosi aplink nuriu ir sunku, o miego trūksta nes 7 ryto reikia vezt dukra į mokyklą normaliai nepamiegojus nakties su mažiukų. Ir dar labai nemėgstu namų ruošos darbus man tas laikas virtuvėje praleistas toks nenaudingas kai būna po gimdymo depresija, tai man depresija buitis kelią :)Aš iš tų kuri nemėgsta gamint, bet aišku gaminu
o dar gi plius laukia kosyciu sriubyciu gaminymas jau morališkai nusistatau, kad reiks 🙈 na ir tiesiog laukiu pavasario, geras oras pasivaikščiojimai muziejai parkai pylis čia mūsų hobis su dukra man tai prideda spalvos ir jėgos gyvenimui