Saulėlydis parašė:
Šiandien buvau Dienos stacionare, tai mažoji sveria apie 3,600kg. Tai nelabai kažin ką ir priaugs, nes savaitės eigoj jau ir turėtų gimti
Pirmagimę porą dienų prieš gimdymą matavo ir sakė 3600, gimė 4020
Saulėlydis parašė:
Šiandien buvau Dienos stacionare, tai mažoji sveria apie 3,600kg. Tai nelabai kažin ką ir priaugs, nes savaitės eigoj jau ir turėtų gimti
Pirmagimę porą dienų prieš gimdymą matavo ir sakė 3600, gimė 4020
EmmaE parašė:
Pirmagimę porą dienų prieš gimdymą matavo ir sakė 3600, gimė 4020![]()
Man lygiai tas pats buvo su pirmu vaiku. Echo yra netikslus 300 g ar 500 gali skirtis nuo tikroves ir tai normalu.
dobreva parašė:
Kiek žinau, svoris echoskopų metu tikrai gali labai skirtis, dėl skirtingos aparatūros, be to ir paklaida didelė. Nesinervinkit, manau viskas gerai☺️
Mano antras vaikas buvo 4,65kg tai cia sako i didesne puse... na zinote atrodo 3 kartas neturetu buti baisu, bet man neramu tikrai :)))) o kai pilvuka pamaudzia tai atrodo oj kaip nenoriu i ligonine🙄🙈 nors is kitos puses fiziskai taip sunku, kad noretusi greiciau :))
O kaip Jus? Laukiate? Norite greiciau, ar dar pasidziaugtumete pilvuku?:)))
UOGA18 parašė:
Mano antras vaikas buvo 4,65kg tai cia sako i didesne puse... na zinote atrodo 3 kartas neturetu buti baisu, bet man neramu tikrai :)))) o kai pilvuka pamaudzia tai…
Tai pat noriu greičiau bet ir bijau labai jau 3-4 cm atsivėrę bet maudimų mažai pakietėjimų daug bet neskausmingi...iki ketvirtadienio jei nepasirodys skatins jau
UOGA18 parašė:
Mano antras vaikas buvo 4,65kg tai cia sako i didesne puse... na zinote atrodo 3 kartas neturetu buti baisu, bet man neramu tikrai :)))) o kai pilvuka pamaudzia tai…
Noriu greičiau ir lygiai taip pat bijau, pajaučiu skausmelį tai iškart panika, gal jau prasideda😁🫣
dobreva parašė:
Noriu greičiau ir lygiai taip pat bijau, pajaučiu skausmelį tai iškart panika, gal jau prasideda😁🫣
Aciu, kad pasidalinate, bent jau nei as viena tokia :))))
ausra12 parašė:
Tai pat noriu greičiau bet ir bijau labai jau 3-4 cm atsivėrę bet maudimų mažai pakietėjimų daug bet neskausmingi...iki ketvirtadienio jei nepasirodys skatins jau :…
Bet jau sakyciau nemazai atsivere pas jus
gera pradzia jei visai neskauda
rudytejustina8 parašė:
Labas mamytės, ryt važiuoju į Vilnių išoriniam vaisiaus apgrežimui,gal kas esate susiduriusios su tuo? Kaip pats procesas? Man 37+2 noriu gimdyti naturaliai pati,de…
Sveiki,
Sekmingos proceduros. Neteko susidurti
rudytejustina8 parašė:
Labas mamytės, ryt važiuoju į Vilnių išoriniam vaisiaus apgrežimui,gal kas esate susiduriusios su tuo? Kaip pats procesas? Man 37+2 noriu gimdyti naturaliai pati,de…
Kaip sekėsi procedūra?
12 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai