mamute. parašė:
O kur darėtės NIPT ir kiek kainavo,man 40,tai galvoju ir pasidaryti,o ultragarsa jums darė jau ar ne dar
Mokėjau 480 eur.
mamute. parašė:
O kur darėtės NIPT ir kiek kainavo,man 40,tai galvoju ir pasidaryti,o ultragarsa jums darė jau ar ne dar
Mokėjau 480 eur.
giedresk parašė:
Mokėjau 480 eur.
O kur darėtės,ar ilgai teko laukti eilėje
mamute. parašė:
O kur darėtės,ar ilgai teko laukti eilėje
Placenta.lt dariausi, eilių didelių nebuvo. Tyrimą galima darytis nuo 10 savaičių
UOGA18 parašė:
Sveiki,
Kaip jauciates?
O ar bandet Rennie?
Faustėjukas parašė:
Sveikos pas mane pasirodė biski tokios gelsvos išskyros ir turi šiokį tokį kvapą tai normaliu ar reikėtų sunerimti
Jei yra nemalonus kvapas būtinai kreipkitės pas ginekolge
19simona97 parašė:
Labutis, kaip laikotės? Aš truputėlį atostogavau tai buvau dingusi 😄 klausykit ar man vienai galvą skauda paskutiniu metu? Realiai kasdien išlenda kur nors spaudima…
Labukas man irgi skaudejo per karstas dienas tiesiog daugiau skysciu pradejau gert pasibaige 😉
Stella2 parašė:
Sveikos merginos, ar dar ka nors kankina nugaros skausmai? Man daznai maudzia apatine nugaros dali🫣
Ir man dažnai maudžia o darbas pas mane Stovimas
19simona97 parašė:
Labutis, kaip laikotės? Aš truputėlį atostogavau tai buvau dingusi 😄 klausykit ar man vienai galvą skauda paskutiniu metu? Realiai kasdien išlenda kur nors spaudima…
Laukiuosi 14 savaičių - galva skauda 4 diena iš eilės... jau pradėjau galvoti, kad gal kažkas negerai
atrodo vaistų kasdien gerti nesinori, bet skausmas nepakeliamas... atrodo atsibundi ryte ir jau skauda. Mama vakar net lašelinę pastatė, galvojam truputį skysčiai gal padės, nors ir šiaip stengsiuosi gerti per dieną vandenį....siaubelis kažkoks tas galvos skausmas. 🤯🤯🤯
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai