Suninthesea parašė:
Vakar vakare pradėjo maudenti pilvą, atsigulus pradėjo susitraukinėti gana reguliariai kas 11-13 minučių, trukdavo po minutę kokią jau tikrai su jaučiamu skausmeliu…
Lauksim žinių.
💙
Suninthesea parašė:
Vakar vakare pradėjo maudenti pilvą, atsigulus pradėjo susitraukinėti gana reguliariai kas 11-13 minučių, trukdavo po minutę kokią jau tikrai su jaučiamu skausmeliu…
Lauksim žinių.
💙
TukTukas24 parašė:
Sveikos, stiprybės tebelaukiančioms 💪
Aš ateinu su bėda patarimų. Vakar maniškiui pradėjo smarkiai akytės traškanoti ir …
Mums irgi pasireiske po ~ 2sav akytes asarojimas ir traiskanojimas. Tai uzsikimses asaros latakelis.. kada Jums vizitas pas pediatre? Nes mums israse antibu, palasinom 7 dienas, bet visdar paasaroja, kai nustojom.
sake tiesiog priziureti dabar, mes dar ramuneliu nuoviru pavalom, tai geresne situacija . turetu savaime po kurio laiko atsiverti, o jeigu ne, reikes zonduot.
Sveikos! 😍 mes irgi prisistatom su Kajuku, gimė labai nemažas berniukas 4267kg, 53cm stipruolis 😊 tai nuėjom kokia 22:30 su vyru jau miegot vakar ir tik girdim kažkas pokšt, lyg šampano butelio kamštis iššovė 😅 aš jau sakau dabar kažkas bus, atsistojau ir vandenys pradėjo varyt, pilnos grindys 😆 kadangi pirmas nėštumas, tai išsigandau ir sakau iškart važiuojam, pasiėmiau tik vieną tašę į gimdyklą, sakau paskuj vyras atvažiuos ir likusius paims. Tai buvome ne kaip pasitikti, moteris atrakino diris, sako tai kur jūsų daiktai, mes čia durininko neturim ir išleisim tik 6 ryte ir tik tada galėsite daiktus pasiimti. Apsiverkiau kai nusivedė į procedūrinį, nes ta pati moteris labai piktai šnekėjo su manimi, po to net daktarė mane ramino. Tai čia nusiteikiau, kad nelabai malonu bus,bet paskuj tą nepatenkintą moteriškę pora kartų temačiau, visos kitos moterys buvo labai malonios 😇 tai kai užėjo rimtesni sąrėmiai paprašiau epidūro, jau buvo atsivėrę 4cm, tai padarė. Procedūra visiškai neskausminga, beveik nieko nejaučiau apart adatėle kaip įdūrė nes reikėjo nuskausminti ten kur darė patį epidūrą. Tai kaip suleido epidūrą buvau visai kitas žmogus, išvis nieko nejaučiau 4 valandas. Na po to nustojo jau veikti vaistai ir dar prašiau, bet jau nedavė, nes atsivėrę visi 10cm buvo 😄 prasidėjo skausmeliai, bet ganėtinai greitai pradėjau stumti 6:30 ir išstūmiau 7:04 savo vaikelį 😇 aišku kirpo, nes tikrai sakė labai didelis vaikas, bet žinoma kaip pamačiau savo mažylį, viskas pasimiršo 😁 tik aišku nemalonu buvo kaip siuvo, po to spaudė pilvą ir fabar dar laukia tas pilvo spaudimas, tai tikrai nemalonus reikalas, bet reziume viskas puiku 😍
Kamile2822 parašė:
Sveikos! 😍 mes irgi prisistatom su Kajuku, gimė labai nemažas berniukas 4267kg, 53cm stipruolis 😊 tai nuėjom kokia 22:30 su vyru jau miegot vakar ir tik girdim kažk…
Didžiausi sveikinimai! 🌻🌻🌻
Sveikatos abiems!
Ar vakar dienos metu buvo kokia nuojauta ar simtomai kokie? Ar tiesiog vakare atsigukus iš niekur nieko po geros savijautos?
Gal būt fizine veikla užsiemėt kokia vakar? Mačiau pas Jus terminas kaip pas mane 22 d buvo, pas mane vis dar ramu. Vaikas aktyvus 🙂
Džiorando parašė:
Mums irgi pasireiske po ~ 2sav akytes asarojimas ir traiskanojimas. Tai uzsikimses asaros latakelis.. kada Jums vizitas pas pediatre? Nes mums israse antibu, palasi…
Keisčiausia tas, kad ligoninej pasakiau, pas kokia gydytoja norim, sake perduos info, paskambins man seselė ir pasakys, kada pasirodyti. Vis dar nesulaukiau skambučio. Tai galvoju, gal pačiai jau reikia pradėti ieškoti galų
Amanda parašė:
Didžiausi sveikinimai! 🌻🌻🌻
Sveikatos abiems!
Visai nebuvo visa dieną jokių jausmų, tik nervavausi nes norėjosi kuo greičiau jau pagaliau pagimdyt ir susitikt su leliuku, galvoju ryte vel nuvažiuosiu tonus pasitikrint ir ketv pas savo daktarę, jau butų siuntę gal skatinimui 🙂 bet kažkaip pieš visą tą "pokštelėjimą" sakau vyrui truputį labai nežymiai gal maudžia pilvo apačią... 😁 tai tikrai viskas staigiai įvyko
Kamile2822 parašė:
Visai nebuvo visa dieną jokių jausmų, tik nervavausi nes norėjosi kuo greičiau jau pagaliau pagimdyt ir susitikt su leliuku, galvoju ryte vel nuvažiuosiu tonus pasi…
Supratau, ačiū už informaciją. Na labai tikiuos🤞 ir aš jau šią savaitę pasimatyti su savo mažyliu 👶
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai