Gustee parašė:
Ar kuriai nors dar tenka susidurt su rudom išskyrom? Kai 8/9 savaitėj buvo, tai sakė dėl hematomos tai gali būt, bet vistiek neramu![]()
Kada paskutinį į kart buvote apžiūroje ir kokia hematomos situacija? Gali būti ji valosi
Gustee parašė:
Ar kuriai nors dar tenka susidurt su rudom išskyrom? Kai 8/9 savaitėj buvo, tai sakė dėl hematomos tai gali būt, bet vistiek neramu![]()
Kada paskutinį į kart buvote apžiūroje ir kokia hematomos situacija? Gali būti ji valosi
Juzte parašė:
Klausimelis klaipėdietėms ir šiaulietėms 😊Gal galit parekomenduoti gerą akušerį/ginekologą? Noriu grįžusi užsiregistruoti apžiūrai pas Lt gydytojus.
Aš lankausj pas gydytoją Peršiną privačiai. Tai man viskas ok su ja
šiauliai
Juzte parašė:
Klausimelis klaipėdietėms ir šiaulietėms 😊Gal galit parekomenduoti gerą akušerį/ginekologą? Noriu grįžusi užsiregistruoti apžiūrai pas Lt gydytojus.
Gruzdienė Klaipėdoj, turi savo kliniką
Juzte parašė:
Lankausi pas E. Bogužienę Afidėjoje.
Gustee parašė:
Man teko nuo maždaug 8sav iki dabar (eina 13sav), buvau per ta laiką dviejuose vizituose pas skirtingas gydytojas tai pirma net nesureagavo kai pasakiau apie tepima, nes per ultragarsa viska mate kad ok, po poros savaiciu kitai gydytojai vel pasiskundziau kad teplioja, sake tiesiog taip buna kartais, liepe labiau pasisaugot nekelt sunkiai, per ultragarsa mate kad kazkur seno kraujo yra like ir valosi po truputi 🤷♀️ tiesiog liepe stebet situacija ir jei bus skausmas ir "begs kaip is kraniuko" vaziuot i priemima.
Juzte parašė:
Klaipėdoje Varaneckienė taip pat puiki
Julita parašė:
Sveiki. Sakykit ar gali būti, kad visos nėštumo skaičiuoklės man rodo 11 savaičių, o ginekologė nustatė 9 savaites ir net mažiau. Ar taip buvo kam nors? Echoskopija…
vėlyva ovuliacija, vėlesnis pastojimas
Karoole parašė:
vėlyva ovuliacija, vėlesnis pastojimas![]()
Ačiū. Nuraminot. Neramu, kad neteisingai gimdymo datą nustatytų. Turiu patirties...
Julita parašė:
Sveiki. Sakykit ar gali būti, kad visos nėštumo skaičiuoklės man rodo 11 savaičių, o ginekologė nustatė 9 savaites ir net mažiau. Ar taip buvo kam nors? Echoskopija…
O jūs natūraliai pastojote ar IVF,FET? 🙃
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai