Tėja parašė:
Valgau viską, kaip ir įprastai, iki nėštumo.![]()
Na tai jūsų pasirinkimas. Svarbu pagal nėštumo normas viskas būtų, nors būna visko, priauga tik 3kg ir viskas gerai, tai įvairiai 🙃
Tėja parašė:
Valgau viską, kaip ir įprastai, iki nėštumo.![]()
Na tai jūsų pasirinkimas. Svarbu pagal nėštumo normas viskas būtų, nors būna visko, priauga tik 3kg ir viskas gerai, tai įvairiai 🙃
Mažylė1 parašė:
Taip anksti būna paruošiamieji? Dar net nieko apie juos nežinau, būčiau išsigandusi sulaukusi netikėtai.
Angliškai vadinasi Braxton hicks, net nžn kaip čia į LT teisingai išversti...
Bet labai įdomu, kad mums net trims su tuo pačiu nėštumo laiku prasidėjo vos ne tą pačią dieną, kaip kokia mėnulio fazė 🙈, tai buvo drąsiau, kad ne man vienai, iš kart panos nuramino.
Bet jausmas vistiek toks keistokas, nes ne maudimas, o kaip spazmai visame pilve, tai pirmą kart tikrai neramu, labai suprantu, kodėl moteris nerimauja, nes čia ne tas pats, kad tiesiog biški pamaudžia, sakyčiau net skauda per tą spazmą.
Ir dar įdomu, kad apžiūros metu man tai jautėsi, bet per echo nieko nesimatė, nei gimdos spazmo, nieko.
Tik kaip kažkas rašė gk pasitikrint gerai tokiu atveju. Jei jis neatsivėręs, vandenų užtektinai, lelius ok, tai tikrai tada tik mg ir netflix ir šiek tiek kantrybės :).
"Braxton Hicks contractions are sporadic contractions and relaxation of the uterine muscle."
Ocean Ni parašė:
Angliškai vadinasi Braxton hicks, net nžn kaip čia į LT teisingai išversti...
Ačiū, dabar žinosiu 🙃
Mažylė1 parašė:
Sakykite ar valgote miltinius, pieno produktus, saldumynus? Kaip atrodo jūsų mityba?
Valgau 🙂 kiek noriu ir ko norisi. Jaučiu teks mažinti saldumynų. Kažkaip sparčiai didėja pilvelis 😄 pirmus du mėnesius per prievartą kišau maistą... 🫣 Nieko nesinorėjo, nes pykino.
Julita parašė:
Valgau 🙂 kiek noriu ir ko norisi. Jaučiu teks mažinti saldumynų. Kažkaip sparčiai didėja pilvelis 😄 pirmus du mėnesius per prievartą kišau maistą... 🫣 Nieko nesinor…
O ar jums nėra, kad dabar labiau norisi saldumynų? Aš visą gyvenimą buvau smaližė ir tikrai retai kada diena praeidavo be šokoladuko, ledų ar kokio pyragėlio po pietų, bet dabar atrodo iš vis visko norisi tik saldžiai. 🙈 Aš žinoma stengiuosi nevalgyti daugiau saldumo nei iki nėštumo ir +- apsiribojo vienu desertu per dieną, bet iš esmės man iš "rimtų" patiekalų norisi tik saldžių - atrodo galėčiau maitintis vien blyneliais ir dribsniais su pienu. 😀 Pirmus 3 mėn tai iš vis į saldžius dalykus negalėjau pažiūrėti, o iki nėštumo saldumo reikėdavo, bet kas liesdavo pvz. pusryčius vietoj blynų tikrai būčiau pasirinkusi kokią kiaušinienę ar pn. (ryte saldžiai nesinorėdavo). Tai va įdomu, šiaip jokių skonio keistumų su nėštumu neatsirado, bet va potraukis visakam, kas saldu dabar aukštumose! 🙈
Ar čia tik man ar yra daugiau tokių tokių merginų?
Tėja parašė:
O ar jums nėra, kad dabar labiau norisi saldumynų? Aš visą gyvenimą buvau smaližė ir tikrai retai kada diena praeidavo be šokoladuko, ledų ar kokio pyragėlio po pie…
Baltymu mazai gal valgot arba vitaminu negeriat? Arba poilsio mazai?
Tėja parašė:
O ar jums nėra, kad dabar labiau norisi saldumynų? Aš visą gyvenimą buvau smaližė ir tikrai retai kada diena praeidavo be šokoladuko, ledų ar kokio pyragėlio po pie…
Oj tikrai toks noras atsirado ir man 🙈 Stengiuosi parduotuvėje nepirkti nieko "skanaus", kad nebūtų namie, o paskui gailiuosi 🤣 O šokoladiniai sausi pusryčiai su pienu yra kažkas išvis niam niam😅
Aišku, "pa'cheat'inu" tikrai, bet dažnu atveju stengiuosi vietoj skaniuko suvalgyti riešutų ar vaisių...
Man su saldumynais dabar panašiai. Šiaip nesu smaližė, o pirmą trimestrą beveik visai į saldumynus negalėjau žiūrėti. Pastaruoju metu jaučiu, kad vis labiau traukia. Keista, bet noriu medaus, ko išvis niekada beveik nevalgiau, plombyriniai ledai - visiška silpnybė mano dabar, taip pat dribsniai, jogurtai, uogienės...
Tai pieno produktai stipriai ant bangos ir saldėsiai, tik ne kremai ir šokoladai, šitie vis dar ne baisiai įdomūs. O medus žinau, kad nėra rekomenduojamas nėštumo metu, tai nebent tik šiek tiek užsilašinu ant košės ar blynų.
Laukiu gliukozės tyrimo dar, tikiuos nėra čia sąsajų kokių nors :/
Ocean Ni parašė:
Stengdavaus per 2-3 kartus. Tik ne ant tuščio skrandžio ir turėkit omeny, kad nuo MG citrato gali vidurius paleisti, tada reikia mažinti dozę. Gal jūs pradėkit nuo …
Nuo 400g Magnio diasporal as jau viduriuodavau, tai dabar geriu 295 - viskas OK. Meslungis netraukia, bet pilvas sukieteja kelis kartus per diena, jeigu stresiuko daugiau ar kruvio - tai dazniau. Gimdos kaklelis patrumpejes - buvo 35mm, dabar 27mm. Norma, bet pats faktas, kad tiek sutrumpejo neramina, gydytoja tik uzsimine, kad gali tekti progesterono zvakutes detis, del magnio nieko neuzsimine.....kol kas kita apziura po 2 savaiciu. Nepatinka man savavaliskai gydytis, bet gal tas zvakutes pradeti detis, turiu dar likusiu Besins ovuliu... Kodel tie gydytojai laukia kol bus kazkas zemiau normu, kad kazkaip reaguoti
Smiltel parašė:
Man su saldumynais dabar panašiai. Šiaip nesu smaližė, o pirmą trimestrą beveik visai į saldumynus negalėjau žiūrėti. Pastaruoju metu jaučiu, kad vis labiau traukia…
Na, as irgi ne saldainine,... bet nestumo metu tikrai saldziau patraukia, bet tai mazais kiekiais suvalgydau saldziai, aisku sureliai, varsketukai, jogurtukai atrodo labai nekaltai....Bet va, po gliukozes tyrimo - negeras cukrus, III taskas per aukstas. Tai irgi idomu, ar yra kokios sasajos su tuo saldaus norejimu, dar tik rytoj vaziuoju pas edokrinologa
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai