Aneta5 parašė:
Man toks klausimas (nelabai malonus)
Kas turi gyvunu ar siaip plofilaktiskai duodate nuo kirmeliuku vaistu?As net nezin…
Savo šuniui jau kelis kartus nuo kirminu daviau
Aneta5 parašė:
Man toks klausimas (nelabai malonus)
Kas turi gyvunu ar siaip plofilaktiskai duodate nuo kirmeliuku vaistu?As net nezin…
Savo šuniui jau kelis kartus nuo kirminu daviau
Tina parašė:
Sveikos, gal galite pasidalinti kaip miegate su kūdikiais - ar kūdikis miega tame pačiame kambaryje kaip ir jūs, ar jau naktimis kūdikis miega vienas savo kambaryje…
Sveika
Miegam kartu 🙈🫶🫣
Tina parašė:
Sveikos, gal galite pasidalinti kaip miegate su kūdikiais - ar kūdikis miega tame pačiame kambaryje kaip ir jūs, ar jau naktimis kūdikis miega vienas savo kambaryje…
Miega savo kambaryje, tik ryte (6-7ryto) parsinešu į lovytę prie mūsų lovos, nes būna labai neramus (dantukai). Nebuvo sunkus perėjimas į savo kambarį, nes dienos metu miegodavo ten pietų miegelio ir vis žaisdavome po 30-45min, kad vaikelis apsiprastų su aplinka ☺️
vendzinskait parašė:
Sveiki. Gal galite rekomenduoti gerą sportinuką? Tuoj išaugsim vežimėlį, tad pradedu ieškoti naujo ☺️
Pas mus šitas Joie Litetrax Pro vežimėlis, manevringas, susipakuoja lengvai, kilnoju į aukšta bagažine, gana lengvas . Kartais tik norėtųsi, kad vaikas ne tik į pasaulį žiūrėtų, bet šiaip liuks.
ssaannddraa parašė:
O aš nieko nesuprantu apie tuos vežimus. Mūsų toks, tai čia skaitosi tas sportinukas ar ne?
Pas jus yra ir lopšys ir sportinė dalis.
Aš turėjau 3in1, tai jo sportinė dalis labai man didelis griozdas ir todėl pirkau sportinuka
nematomaaa parašė:
Pas jus yra ir lopšys ir sportinė dalis.
Aš turėjau 3in1, tai jo sportinė dalis labai man didelis griozdas ir todėl pirkau …
Na taip išeina, kad dėl patogumo pirkt reikia sportinuką, nes biškį griozdas tai tikrai.
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai