Tetes pukelis parašė:
Pasirodom,kaip atrodom,tik nezinom kas esam mergaite ar berniukas![]()
Pagal ft kaip ir speciau jog berniukas 😁😁😁
Tetes pukelis parašė:
BožkeK parašė:
Oh uzjauciu dėl kolektyvo
Ai ne amzinai teks kankintis su jais;D
O man skaitant toms kurios nieko nepriauga ar net numeta, man galvoje klausimas kodel as tiek priaugau. Turiu psichologiniu problemu del isvaizdos. As mokykloj visada buvau vadinama tėvų kaulų vyniotiniu, tikrai kūda buvau ir didžiuodavausi tuo. Su vyru kai susipažinom per 5-7 metus nuo 49kg priaugau iki 64kg. Kol supratau kad reikia kažką daryti. Pradėjau skaičiuoti kalorijas ir intensyviai sportuoti iki kol numeciau iki 53kg. Tada vyras jau sakė stabdyt arklius nes tuoj iš manęs nieko neliks tai tada prisiverčiau daugiau valgyt nors bijojau ir dirbt su svoriais ir augint raumenuką. Taip per du metus užsiauginau porą kg raumenuko. Dabar kai sportuot negaliu dėl pykinimo ir jėgų trūkumo, bei , kad atsirado toks stiprus potraukis maistui, kurio sau neleidau, nes kitokio valgyt negaliu. Priaugus 3kg jau graužiu save. Ir bijau neįlysti į pogimdyminę depresiją dėl pasikeitusio kūno. Bijau, kad nemylėsiu savęs. Atrodo laukiu kol geriau pasijusiu ir galėsiu grįžt į sporto salę, jog galėčiau padirbėt. Net pradėjau ieskoti vietų kur įleidžia su kudikiais. Nezinau kaip įveikti šita psichozę. Bandau save guosti tik, kad dabar ne aš o vaikelis svarbiausias, nors kiekvieną vakarą persirenginėjant vengiu rodytis prie vyro, kad nematytų mano pupsančio pilvo..
Briigute parašė:
O man skaitant toms kurios nieko nepriauga ar net numeta, man galvoje klausimas kodel as tiek priaugau. Turiu psichologiniu problemu del isvaizdos. As mokykloj visa…
Po 7 metų profesionalaus sporto ir pastovaus valgymo pagal planą iš indelių aš pirmą kart leidau sau pailsėti. Ir patikėkit kaip gera, pagaliau neskaičiuoju maisto, leidžiu sau viską ko norisi, nebežiūriu raumenų veidrodyje, net nesportuoju ☺️ atsipalaiduokit, tuo labiau vieną kart juk numetėt tiek svorio, vėliau numesite vėl ir pasidarysit dar geresnę formą. Bent aš taip galvoju, raumenys turi labai gerą atmintį.☺️ o kas leido man taip atsipalaiduot tai vienareikšmiškai vyro palaikymas, nors jis irgi sportininkas, bet dabar ne sėdmenų dydis svarbiausia😂 svarbiausia, kad Jūsų viduje auga naujas žmogus☺️
Ateinu pasiguosti,beproto sunkus nėštumas..Antrą kartą šį nėštumą ligoninėje guliu dėl kraujavimo, pirmą sykį sakė dėl hematomos kraujo buvo prieš tris savaites, o šiandien apžiūrint ir hematoma tebėra ir sako kaip nekraujuosi kai placenta pirmaeigė, šysyk dėl jos kraujas, plius vis nesibaigia pykinimas 🙆
Tetes pukelis parašė:
Oj kokios gražios foto, labai gaila kad aš negavau normaliu, gal pati kalta kad ne paprašiau. Tai iškilo klausimas, ar per 20sav ekoskopa duoda nuotraukyte?
BožkeK parašė:
Man dabar biliutenis iki rytojaus ,tai galvoju dar prasitęsti, ir tuo pačiu užsukti pas gydytoja paprasyti echo po itariamo roto viruso.
O sita norejau paklausti paprasius jums dave echo foto?;) galvoju 17sav paprasyti. Gal duotu;/
Panelytė@ parašė:
As po antrojo kaip tik numeciau visa svori ir -2kg.. buvo idealu. Bet va sugalvojau kontraceptikus pavartoti paskui ir issipuciau.. tai po sio nestumo jau viskas me…
O aš po 2 vaikų kaip vyras sakė atrodžiau kaip negimdzius, bet sugalvojau mirena isideti. Po 2men +10kg ir va nuo 2018m ir fizinis darbas bv ir mažiau valgymo ir nieko, atrodo kad tikrai paėjus į maistą jau +1kg🙄🙄 tai db nuo pastojimo +4kg bet nesistebiu nes realiai lovoj tik guliu. Nevalgau - pykina. Pavalgau dar labiau pykina... Žodžiu 🤦♀️
Mergelytė parašė:
Man ir į berniuką panašu iš krūtinės, tokia tvirtesnė atrodo 😃
Tiuutea parašė:
Oj kokios gražios foto, labai gaila kad aš negavau normaliu, gal pati kalta kad ne paprašiau. Tai iškilo klausimas, ar per 20sav ekoskopa duoda nuotraukyte?
Man daktaras sako,labai jau graziai pozuoja,butinai padarysiu nuotrauku
Tai prikepe mum ju. Paprasykit,kad padarytu,gal pagaus tinkama momenta🥰
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai