kažkokia-fėja parašė:
Mano planas iš Vilniaus važiuot į Kauną gimdyt. ;)
O kodėl?
kažkokia-fėja parašė:
O kodėl?
monsatt parašė:
Aš planavau VGN, terminas gegužės 18Nebent sugalvos skatinti savaitę anksčiau, tada jau tik Santariškėse
As gimdysiu VGN ir terminas taip pat geguzes 18 d.
Panelytė@ parašė:
Visgi pasidziaugsiu 04.13 nusimato suzadinimas🥹
Kaip Jūs jauciates artėjant lemiamai dienai? Greičiausiai busite pirmoji pagimdžiusi grupeje 🤗 ar viska jau turit, kaip emocijos?
Gretuk parašė:
Vakar parduotuvei ant praeimo stovejo dvi moteriskes, priejau atsiprasiau, bet jos gal negirdejo ir nesitrauke, laiko turejau tai ir atsistojau prie ju. Pribego par…
Geras, nu faina pardavėja 🤣🤣🤣
hope2 parašė:
Kaip Jūs jauciates artėjant lemiamai dienai? Greičiausiai busite pirmoji pagimdžiusi grupeje 🤗 ar viska jau turit, kaip emocijos?
Zinokit jaudinuosi labai.. turejau buti geguziuke bet matavimai visi buvo pagal echo🥹🥹🥹 bijau skatinimo kaip velnio,nors du vaikus pagimdziau jau prasidejus veiklai. Stresuoju labai. Penktadieni dar pasakys kiek tiksliai mergyte sveria. Tai irgi baisu🙄🙄🙄 siaip paruosiamieji kamuoja ...su dvejais nestumais buvau rami.. o dabar nesuprantu kas darosi🥹🥹🥹
hope2 parašė:
O kad viska turiu gal ir viska;D tase jau sudeta nuo 36sav🥹🥹🥹
kažkokia-fėja parašė:
Su mama čia visai neseniai išsiaiškinom, kad Kauno klinikose dar dirba tas pats daktaras, kuris man gimstant sake darė jai cezarį. Atsiliepimai apie jį ir dabar ne kažką. Nes mamą labai blogai susiuvo, sakė kai mano sesės laukėsi, (pametinukės) tai sakė, kad švietėsi per siūles visas viskas, sakė susiuvo kaip kokį gyvulį, o ir elgėsi labai grubiai. Sakė, nedaug trūko, kad sesės besilaukiant nebūtų atsivėrę per siūles
Gretuk parašė:
Vakar parduotuvei ant praeimo stovejo dvi moteriskes, priejau atsiprasiau, bet jos gal negirdejo ir nesitrauke, laiko turejau tai ir atsistojau prie ju. Pribego par…
Nelabai ten ir priimtu, stresuot pradėtu labiau nei jūs pati 😀 bet taip, pastebėjau, žmonėms su klausa prastokai.
Tiuutea parašė:
Aš ir taip pat 🤣 sakau aš tavęs negimdžiau 😂
Va va. 😀😀
22edita parašė:
Ar kam nors nėštumo metu kraujas iš nosies bėga. Jei taip gal ką gydytojai patarė ar darė?
Man džiūna labai nosies gleivinė, kai valausi ir pakraujuoja, negausiai, bet kasdien...
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai