Reina09 parašė:
Dėl privačių palatų tai jau kai papuls galit gaut ir iš karto kai pagimdysite , arba kitǎ dieną arba išvis negausit, aš gavau tik 3 dieną po gimdymo ir reikia iš ka…
Aciu uz pasidalinima! 🌸
Reina09 parašė:
Dėl privačių palatų tai jau kai papuls galit gaut ir iš karto kai pagimdysite , arba kitǎ dieną arba išvis negausit, aš gavau tik 3 dieną po gimdymo ir reikia iš ka…
Aciu uz pasidalinima! 🌸
Nagus ir toliau darysiu ,kaip tik 15d uzrasyta dar korekcijai
o 14d einu pas gyd ziures ar panele vis dar sedi ,jei taio tada tarsimės data dėl cp. Tai neuzilgo jau ir gimdysiu max 3sav , geriausiu atveju uz dvieju sav . Kas cia atrodo liko ,o is kitos puses dar dvi sav
Blakstienas tik jau nebedarau ,vien dėl to ,kad negaliu ant nugaros iš guleti,visa surakina ,bet pagimdžius, tai iskart darysiuos
Kojos siek tiek tinsta,dauguma savo avalynės negaliu nesioti nes spaudzia ir nepatogu .ranku pirstai kaip kada ,buna kaip.kolodeles ,net jauciasi kad sulenkti pirstu negali,o buna kad viskas ok .zieda dar nesioju,bwt galvoju gal reikia nusiimti dėl viso pykto.
Tiuutea parašė:
Kaip reikalai su tinimu ranku ,kojų? Nebesuprantu, jau per prievartą geriu vandenį kad bent porą litrų į dienų būtų , tapkes spaudžia,kojinės spaudžia , ant rankos …
Man rankos netinsta, bet kojos tinsta į vakarą ties čiurnomis iš abiejų pusių balionėliai būna. Akušerė sakė normalu, kojas sakė laikyt iškėlus daugiau. Vandens tai išgeriu 2-3 litrus per dieną.
jekatron parašė:
Gal kas gimdys Vgn? 🙂Mano terminas gegužė 14🙂
Aš planavau VGN, terminas gegužės 18
Nebent sugalvos skatinti savaitę anksčiau, tada jau tik Santariškėse
Donciuta parašė:
Kokie termometrai jums pasiteisino leliukams? Žiūriu bekontakčius, bet gan didelė paklaida atrodo, gal labai netikslu?
As tai kiek turejau bekontakciu, visi gryba phove 😀 geriausi tie paprasti, kur i pazasti reikia kisti ;)
Masha parašė:
Gal kas planuojate gimdyti Kauno klinikose?![]()
As galvoju apie Klinikas.. bet minusas kad del palatu privaciu neaisku ar gautume ar ne😏 o vienai pasilikti nelabai noreciau. Tai dar nezinau😏
Donciuta parašė:
Kokie termometrai jums pasiteisino leliukams? Žiūriu bekontakčius, bet gan didelė paklaida atrodo, gal labai netikslu?
bekontakciu nerekomenduoju ne tik is asmenines, bet ir darbines patirties. Labiausiai pasiteisino microlife elektroniniai MT16F1 modelis. Tiksliai, greitai, per kokius 7-8 metus nera buve apgave
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai