Trife parašė:
Apie 4 sav
Vėlyva ov buvo? Nes žiūriu mano mm spalio 30d buvo, ir beveik 4sav pagal skaičiuoklę.
Trife parašė:
Apie 4 sav
Vėlyva ov buvo? Nes žiūriu mano mm spalio 30d buvo, ir beveik 4sav pagal skaičiuoklę.
Meskutne parašė:
Negaliu net tiksliai pasakyti..
Spalio gale, lapkričio pradžioj matyt pavyko :)) Po persileidimo pirmas ciklas grįžo kaip laikrodukas, kitas po 34d, ir pnš.
Meskutne parašė:
11dpo. Ryškėjam po truputį. Kažkoks azartas kas rytą testą pasidaryti.
Nu jo, žiauriai malonu matyti kaip ryškėja ir vis įsitikinti, kad tai tikra 🙈🫶
Ar jaučiate kokius nors nėštumo požymius. Žinau, kad tokiu laiku gali nieko dar nesijausti arba jausmas lyg prieš mėnesines būti. Pasidalinkite kaip jums. Man apskritai šis ciklas labai keistas buvo ir ov vėliau nei įprastai ir jau buvau vienu metu nurašius ciklą kaip anovuliacinį. Nuo ov kokią savaitę maudė pilvo apačią ir krūtinė jautresnė buvo. O paskui dingo visi požymiai. Nuo 9dpo kai pamačiau pirmąjį vos matomą vaiduokliuką pajutau, kad padidėjo seilėtekis. Ir jau trečia diena kaip tų seilių pilna burna. Daugiau kolkas nieko. Rytoj bus lygiai 4sav pagal kalendorių.
Labas rytas🎉 jungiuosi ir aš 😊😇 Testukai, kraujas parodė teigiamą. Simptomatika labai panaši kaip prieš mm ir kadangi turiu padidėjusį skrandžio rūgštingumą, tai silpnumas, pykinimas, nuovargis nuolat kankina. Tad neišskirčiau, kad labai kažkas kitokio vyksta šiuo metu. Gal tik pilvo tempimas, toks neįprastas. Bet žinoma, ir šeštas jausmas veikė, kažkaip jaučiau😊 Pas ginekologę irgi keliausiu prieš Kalėdas, tad dabar tas laukimas toks neramus 🙏
Meskutne parašė:
Ar jaučiate kokius nors nėštumo požymius. Žinau, kad tokiu laiku gali nieko dar nesijausti arba jausmas lyg prieš mėnesines būti. Pasidalinkite kaip jums. Man apskr…
Labai jautri krūtinė. Net naktį jaučiu 🤭 ryte atsikeliu, atrodo išsimiegojusi. Darbe po poros valandų toks žvėrinis noras miegoti 🫣
Kaip viena narė pasisakė dėl seilėtekio tai tikrai 🙈 esu pastebėjusi ir aš.
O šiaip net visai laukčiau to pykinimo jausmo - įsitikinti kad viskas vystosi ✨ nes kai turėjusi 'nelaimių' net nepajutus to šleikštulio būdingui nėštumo signalams.
O krūtinė taip pat tokia kaip prisirpus, jautri liesti...
Trife parašė:
Kaip viena narė pasisakė dėl seilėtekio tai tikrai 🙈 esu pastebėjusi ir aš.
Aš pykinimo taip pat laukiu, kad ir kaip keistai tai skambėtų. Nes kai turėjau nesivystantį, tai visai nejaučiau pykinimo. O krūtinė ojojoi kokia skausminga pamenu buvo. Dabar atvirkščiai jos visai nejaučiu.
25 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai