Gabi023 parašė:
Man vakare paketėja jei sunki diena būna ir ten kartais atrodo tempia pilvo šonus
O gal tiesiog pilvukas pagaliau jau išlindo, nežinau kaip turi būti, pirmi kartai tai...🙈
Gabi023 parašė:
Man vakare paketėja jei sunki diena būna ir ten kartais atrodo tempia pilvo šonus
O gal tiesiog pilvukas pagaliau jau išlindo, nežinau kaip turi būti, pirmi kartai tai...🙈
Angels22 parašė:
Man po darbuko kai atsiguliu pilvulas toks kietas ir išsipūtes būna, bet neskauda nieko. Ar jums taip būna?
Kartais kieteja, todel jau geriu magni🙂
Sveikos. Siandien staigiai pradejo raizyti pilva ir taip apie 15 min paskui pora h kairiajame sone toks maudimas buvo nemalonus, bet tikrai pakenciamas.
Pries tai isgeriau puodeli kavos is vero cafe, kaip manot gal tai nuo pieno pradejo kauptis dujos ir del to tokie simptomai buvo?
Bet i wc nesinorejo :/
Lindi parašė:
Sveikos. Siandien staigiai pradejo raizyti pilva ir taip apie 15 min paskui pora h kairiajame sone toks maudimas buvo nemalonus, bet tikrai pakenciamas.
Man tai dažnai būna taip jei pasitaiko perkaitintas pienas. Kartais vidurius paleidžia, o kartais toks kaip guzas pilve pasidaro skausmingas. Tai gal su kava ir Jums susiję🙂
Lindi parašė:
Žarnynas🙂
Chanelr parašė:
Kadangi mūsų vaikiukas "nežiniukas,slapukas", šia nakt kai dare echoskopą sakė lyg mato mergaite, bet neduoda 100%🥹 tai idomu ar is mergaiciu daznai tampa berniukai…
Man su antru vaiku, 5 skirtingi santariškių gydytojai vis matė mergytę
o paskutinio echo metu mane kuruojanti gydytoja pasakė,kad berniukas bus. Na ir gimė berniukas. 😀
Fanta2 parašė:
Man su antru vaiku, 5 skirtingi santariškių gydytojai vis matė mergytęo paskutinio echo metu mane kuruojanti gydytoja pasakė,kad berniukas bus. Na ir gimė berni…
O trečią ką prognozuoja?
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai