Atsakant į temą
:
Turiu tris, nuostabius vaikučius. Kai sužinojau, kad laukiuosi trečio, baimės buvo be galo daug, bet..finale skraidau ant sparnų ir pasvajoju net apie 4 👶
1) ar suspėju visiems skirti dėmesio?
Tikrai taip! Visi išbučiuoti
ir žaidžiam ir plepam ir mokomės. Manau, kad vaikučių skaičius man net gi padėjo išmokti planuoti savo laiką ir jį išnaudoti turiningai. Jei iš namų kažkur tenka išeiti, stengiuosi bent vieną vaikutį pasiimti taip galiu atsiduoti jam
taip pat kol maži miega, su didesne kartu gaminam, ar kokiu darbeliu užsiimam, jei noriu pailsėti, visada galima su mažiuku išeitį į lauką, pravėdinu mintis, nes jo dar išties mažytis, per daug dėmesio ir nereikalauja
Na..manau, kad mamos sugeba išlaviruoti, nes meilė vaikams stipri varomoji jėga
2) namų ruoša.
Na,kiek reikia spėju, o kiek nespėju, nesureikšminu
į daug ką žvelgiu papraščiau. O vaikai beje, noriai padeda
Atrodo sekasi visai neblogai
3) laikas su vyru.
Na, žinoma, nėra ko lygintis su draugystės ar pirmais santuokos metais..
bet to ir nereikia. Mums gera viską daryti draige su vaikais. Keliauti, pramogauti. O dviese pabūti antrandame laiką kai vaikai sumiega, gal ir savo poilsio sąskaita, bet atsiperka su kaupu
skanių užkandžių pasipjaustom, kartais vyno ar kažko, bendraujam
pažaidžiam kortom
arba filmą pažiūrim. Paskaitom drauge. Na mes kažkaip ir ankščiau mokėjom mažuose dalykuose džiaugsmo atrasti, tad esam laimingi ir dabar.
4) visuomenės požiūris.
Iš pradžių bijojau, tiesa. Bet tik iki tol kol gimė mažiukas. Dabar didžiuojuosi jais visais, dižiuojuosi, kad turim didelę gražią šeimą, einu su šypsena ir sulaukiame net gi daug gražių komplimentų
Žinoma, aš turiu be galo nuostabų vyrą. Jis labai labai šeimyniškas. Be jo būtų kur kas sunkiau..
Reziumė: vaikai daug ko išmokina, daug ką pakeičia, bet visa tai labai prasminga ir gera. O mamos, jos be galo stiprios ir joms beveik nieko nėra neįmanoma
Nuovargio būna, būna sunkių dienų /akimirkų, bet mamos supras mane, viskas atsiperka... :))
Visoms trokštančioms didelių šeimų ar tiesiog netyčia pastojusioms, linkiu nebijoti
Atėjęs vaikutis , viską sustato į vietas ir atrodo,kad visada taip turėjo būti