gelelė23 parašė:
Tai va hormonu labiausiai ir bijau del svorio . Ar spirale ideda gp?
Jo gp ideda, tik nevisos. Registratūroje paklauskit. Pas mus viena tik deda gydytoja is visos poliklinikos
Lūšiukė parašė:
Jo gp ideda, tik nevisos. Registratūroje paklauskit. Pas mus viena tik deda gydytoja is visos poliklinikos
Agne_Ker parašė:
Nejaučiu aš to implanto. Man svoris neauga, man jis tiko, bet ar tiks jums, nepabandžius nežinosit![]()
Tai jau tiesa nusprendziau kad bandysiu spirale isideti netiks issimsiu🙂 aciu jums
nirita parašė:
Kur ir koki ciuzini lovytei rekomenduotumet pirkti cia Anglijoj?
Ikea
gelelė23 parašė:
Labas labas visoms🙂 va cia tai temele turiu😂🙈 kaip manote jus kokios kontraceptimes priemones geriausios ? Kokias pacios naudojat? As siaip pirma kart guvenime daba…
Man EVRA pleistrai tiko labiausiai, kartą savaitėje pakeist reik ir jei vemi irgi ok viskas ir skrandzio nedirgina
gelelė23 parašė:
Tai jau tiesa nusprendziau kad bandysiu spirale isideti netiks issimsiu🙂 aciu jums
Nemanau kad pati issimt gali
linabirzelis parašė:
Nemanau kad pati issimt gali![]()
Tai aišku, kad ne pati 😂
Sveikos mamytes. Gal kam teko realiai susidurti su tokia situacija, už 3 menesiu susilauksiu savo džiaugsmelio, bet planuojame važiuoti i LT visam prieš gimdyma. Klausimas būtu toks, ka daryti del motinystes atostogu? Kurias aš tikrai užsidirbusi esu. Ačiū už bet kokia info
Mamux999 parašė:
Sveikos mamytes. Gal kam teko realiai susidurti su tokia situacija, už 3 menesiu susilauksiu savo džiaugsmelio, bet planuojame važiuoti i LT visam prieš gimdyma. Kl…
Tai jeigu dirbate susitvarkykit motinystes atostogas darbe, kai iseisite atostogu galite vaziuoti kur tik norite, tik baigiantis motinystes atostotoms reiktu pranesti darbdaviui, kad i darba negrisite po atostogu
bembita parašė:
Tai jeigu dirbate susitvarkykit motinystes atostogas darbe, kai iseisite atostogu galite vaziuoti kur tik norite, tik baigiantis motinystes atostotoms reiktu pran…
Priklauso nuo darbo sutarties. Pvz as dirbu valstybiniai istaigoi ir po motinystes atostogu privalau gristi ir atidirbti 6menesius kitaip tektu sugrazinti sumoketas atostogas...pasismaitykine savo darbo sutarti kokios taisykles pas jus