gintaguste parašė:
Aš dabar pasimečiau, visą šį forumą išskaičiau, pasirodo neužsirašiau ir jau pamiršau kuo skiriasi 1 ir 2 skyriai???![]()
Personalas. Pirmas skyrius palatos 3-ame aukšte, antro sk.- 2 aukštas.
Gimdyklos pirmame aukšte.
Antakalnio g. 57, Vilniusgintaguste parašė:
Aš dabar pasimečiau, visą šį forumą išskaičiau, pasirodo neužsirašiau ir jau pamiršau kuo skiriasi 1 ir 2 skyriai???![]()
Adore parašė:
O palatos tokios pačios? Kad aukštais skiriasi ir prižiūrinčiais gydytojais tai žinau, bet daugiau kaip ir niekuo, taip?
gintaguste parašė:
O palatos tokios pačios? Kad aukštais skiriasi ir prižiūrinčiais gydytojais tai žinau, bet daugiau kaip ir niekuo, taip?
Jei neklystu taip. Visos palatos turi WC ir dušą.
gintaguste parašė:
Gimdžiau ir 1 ir 2, 1 nepayginamai geresnė patirtis, tiksliau esu žiauriai patenkinta, neisivaizduoju geresnių gydytojų ir priežiuros, vienintelis minusas palatoj nebuvo šaldytuvo, bet čia toks juokingas labiau 😀
Blonde1 parašė:
Gimdžiau ir 1 ir 2, 1 nepayginamai geresnė patirtis, tiksliau esu žiauriai patenkinta, neisivaizduoju geresnių gydytojų ir priežiuros, vienintelis minusas palatoj n…
Tai va va ir aš ti norėjau įsitikinti ar gerai nusprendusi esu dėl 1-o, tai ačiū labai jums už atsiliepimą!
gintaguste parašė:
Tai va va ir aš ti norėjau įsitikinti ar gerai nusprendusi esu dėl 1-o, tai ačiū labai jums už atsiliepimą!![]()
Jei dar pasisektų pakliūti pas Mindaugą su Rasa gimdyt tai išvis kaip teleloto laimėt milijoną gimdymas bus 🥰
Eustoma parašė:
Sveiki! Gal
Ir keistas klausimas, bet ar palatose nėra vėsu?![]()
Gimdžiau sausį,bgal +25 buvo
Rugsell parašė:
Gimdžiau sausį,bgal +25 buvo![]()
Tai sausį tikiu, kad užpleškina. Bet įdomu kol dar ne šildymo sezonas..ar gimdymo namus visus metus šildo 🤔
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai